SKAKO ansætter ny stærk international CFO


Bestyrelsen for SKAKO A/S (SKAKO) har i dag indgået ansættelsesaftale med Peter Thomsen, der pr. 1. april 2018 tiltræder som koncernens nye Chief Financial Officer (CFO).


Peter Thomsen er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og var fra 1994 til 2001 ansat hos Lundbeck i Danmark og Italien som direktionsassistent, indenfor finans og med SAP implementering. Siden 2001 har Peter Thomsen været ansat i schweiziske Ascom Group i CFO funktioner i regionale enheder som divisional CFO og slutteligt som VP Head of Group Controlling.
  

”Vi har i bestyrelsen i SKAKO søgt en ny CFO profil, som også har stærke internationale og forretningsmæssige kompetencer. Peter har igennem sin karriere demonstreret, at han ikke blot kan sit regnskabsmæssige og finansielle håndværk, men også kan agere som værdiskabende samarbejdspartner med den øvrige ledelse omkring forretningsudvikling, strategi og M&A. SKAKO har datterselskaber, medarbejdere og samarbejdspartnere i et stort antal lande og forventer øget aktivitet i udlandet i årene fremover. Peter vil være er en væsentlig kapacitet i dette arbejde. Vi er stolte over at kunne tiltrække en international kapacitet som Peter til SKAKO og ser meget frem imod samarbejdet” udtaler Jens Wittrup Willumsen, bestyrelsesformand i SKAKO A/S.


”SKAKO har de senere år været inde i en stærk udvikling og har en ambitiøs plan for fremtiden. SKAKO har demonstreret at kunne konkurrere i det internationale marked for avancerede betonfabrikker, vibrationsanlæg til mineral-, stål og genbrugssektoren samt ikke mindst automobilbranchen. Jeg er meget motiveret for at blive en del af holdet, der skal tage SKAKO til det næste niveau” udtaler Peter Thomsen.


Den nuværende CFO Jakob Have fratræder den 31. marts 2018. Peter Thomsen overtager CFO rollen pr. 1. april 2018, men vil være tilknyttet SKAKO fra den 1. februar 2018.

Ledelsen udgøres fra den 1. april 2018 af Peter Thomsen CFO (52) i SKAKO A/S, Søren Pedersen (55), administrerende direktør i SKAKO Concrete A/S samt Lionel Girieud (46), administrerende direktør i SKAKO Vibration A/S.



Med venlig hilsen

SKAKO A/S


Jens Wittrup Willumsen

Bestyrelsesformand

Tlf: 23 47 56 40

http://prlibrary-eu.nasdaq.com/Resource/Download/f686527b-b4c1-4a99-b2f3-0c7830165768


Attachments

Selskabsmeddelelse 25_2017