TDC : Ny organisation og Chief Digital Officer – yderligere styrkelse af den digitale transformation


TDC A/S meddeler i dag, at selskabet vil reorganisere vise dele af sin danske forretning for yderligere at styrke den digitale transformation af TDC.

 

Der vil blive dannet en ny forretningsenhed benævnt ”Digital”, som vil omfatte visse IT- og udviklingsaktiviteter samt -medarbejdere fra TDC Operations. Alt i alt vil der fremover arbejde +500 medarbejdere i Digital inkl. tilknyttede medarbejdere i YouSee og TDC Erhverv.

 

Digitals vigtigste formål er at samle de digitale ressourcer i TDC og øge fokus på forenkling og stabilisering af de digitale løsninger i TDC, styrke kundeoplevelsen, innovere de grundlæggende underholdningstilbud og udvikle nye cloudbaserede erhvervsløsninger.    

 

Digital vil blive ledet af en Chief Digital Officer, som vil blive medlem af TDC’s Corporate Management Team.

 

Michael Moyell Juul, koncerndirektør for forretningsenheden Online Brands og medlem af TDC’s Corporate Management Team, vil for nuværende tillige være fungerende Chief Digital Officer og direktør for Digital.

 

Ændringerne træder i kraft den 1. februar 2018.

 

Den nye organisation vil ikke have indvirkning på den finansielle rapportering for TDC Group.  Rapporteringssegmenterne er uændrede og Digital vil være en del af rapporteringssegmentet ”Other operations”.

         TDC A/S
         Teglholmsgade 1
         0900 København C
         tdc.dk


Attachments

Release 01-2018 - DK.pdf