Kutsu DNA:n vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteen tiedotustilaisuuksiin


DNA OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 23.1.2018 klo 9:00

DNA julkistaa vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteensa perjantaina 2.2.2018 noin klo 8:30. Pörssitiedote ja tulosraportti suomeksi ja englanniksi ovat tällöin saatavilla DNA:n verkkosivuilla osoitteessa www.dna.fi/sijoittajat. Järjestämme tulosjulkistuspäivänä tiedotustilaisuuden ja puhelinkonferenssin, joissa tuloksen esittelevät DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen ja talous- ja rahoitusjohtaja Timo Karppinen.

Suomenkielinen tiedotustilaisuus medialle ja analyytikoille klo 10.00

Tiedotustilaisuus järjestetään DNA Talossa osoitteessa Läkkisepäntie 21, Helsinki. Ilmoittautumiset tilaisuuteen pyydetään osoitteeseen viestinta@dna.fi.

Tilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa: www.dna.fi/sijoittajat

Englanninkielinen puhelinkonferenssi analyytikoille ja sijoittajille klo 14.00

Tilaisuuteen voi osallistua ja kysymyksiä esittää puhelimitse soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon 09 7479 0360, vahvistuskoodi: 736430. Tiedotustilaisuutta voi seurata myös suorana audiocast-lähetyksenä osoitteessa www.dna.fi/sijoittajat.

Tilaisuuksien esitysmateriaalit ovat saatavilla ennen tilaisuuksien alkua osoitteessa www.dna.fi/sijoittajat. Samasta osoitteesta ovat saatavilla myös tiedotustilaisuuksien tallenteet ja aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista.

Lisätietoja:
Marja Mäkinen, Head of IR, Sijoittajasuhteet, DNA Oyj, 044 044 1262, marja.makinen@dna.fi
DNA:n viestintä, 044 044 8000, viestinta@dna.fi 

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.