PINS-kanta-asiakasohjelma päättyy Verkkokauppa.comissa 27.1.2018


Verkkokauppa.com Oyj lehdistötiedote 24.1.2018 klo 9.00

Verkkokauppa.com luopuu PINS-kanta-asiakasohjelmasta tammikuun lopussa. Yhtiö liittyi PINS-kanta-asiakasohjelmaan sen aloittaessa toukokuussa 2014 ja on näin ollen ollut mukana yhteistyössä noin kolme ja puoli vuotta.

Yhtiön näkökulmasta kanta-asiakasohjelmista aiheutuu hyötyynsä nähden liikaa kuluja, jotka päätyisivät lopulta asiakkaiden maksettavaksi ja niiden olemassaoloa on siksi vaikea perustella. Sen sijaan yhtiö uskoo laajan valikoiman, hyvän saatavuuden ja halpojen hintojen edelleen olevan asiakkaille merkityksellisimpiä etuja.          

"Olemme kasvattaneet PINS-yhteistyön ansiosta ymmärrystämme asiakastiedon avulla, mutta jatkossa tulemme panostamaan entistäkin voimakkaammin omiin ydinvahvuuksiimme: laajaan valikoimaan, hyvään saatavuuteen, halpoihin hintoihin ja asiakkaiden kokemaan palveluun niin netissä, kuin myymälöissä. Kattavat tuotetiedot, tuotearvostelut sekä mm. Hintapuntari ja Markkinahinta ovat kiinnostaneet asiakkaita paljon ja tuottavat selkeää lisäarvoa asiakkaille", toteaa Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

"Yhteistyömme PINS-organisaation kanssa on ollut sujuvaa ja kiitämme kumppanuudestamme PINSiä ja muita verkoston yhteistyökumppaneita", kertoo Verkkokauppa.comin web-myynti- ja markkinointijohtaja Esa Hjerppe.

27.1.2018 jälkeen Verkkokauppa.comista tehdyistä ostoksista ei enää kerry pinssejä asiakkaan PINS-tilille. Myös muut PINS-kanta-asiakkuuteen liittyvät edut kuten Hintaturva- ja Kuljetusvakuutus päättyvät toistaiseksi.

Asiakkaille ennen 27.1.2018 kertyneet pinssit ovat edelleen asiakkaiden käytettävissä muissa PINS kanta-asiakasohjelmaan kuuluvissa yrityksissä. PINS kanta-asiakasohjelmaan kuuluvat yritykset ja kanta-asiakasohjelma on esitelty osoitteessa www.pins.fi.

Lisätiedot
press@verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com Oyj
Samuli Seppälä
Toimitusjohtaja
samuli.seppala@verkkokauppa.com