Coloplast overtager IncoCare Gunhild Vieler GmbH


Coloplast A/S overtager den tyske distributør af medicinsk udstyr IncoCare Gunhild Vieler GmbH (IncoCare) og styrker dermed sin position i Tyskland. Sammen vil Coloplast og IncoCare sikre brugere på tværs af Tyskland markedets førende produkter og services.

IncoCare er en privatejet, tysk distributør af medicinsk udstyr med regional distribution af katetre og kontinensprodukter. IncoCare blev grundlagt i 1998 og stiller produkter til rådighed for brugere fra en række forskellige producenter, heriblandt Coloplast.
Selskabet har 18 ansatte og har hovedkvarter i Bogen i det sydøstlige Tyskland.

IncoCare bliver en del af den tyske Coloplast-organisation, der allerede inkluderer en af de største distributører af medicinsk udstyr i Tyskland – SIEWA Homecare.

“Overtagelsen af IncoCare er en del af vores opdaterede strategi om at forfølge ikke-organiske vækstmuligheder og samtidig styrke vores serviceforretning. Med overtagelsen af IncoCare styrker vi vores position i det sydøstlige Tyskland og sikrer at flere brugere får adgang til vores innovative produkter og services,” siger Coloplast CEO Lars Rasmussen.

“IncoCare er et rigtig godt strategisk match. Både IncoCare og Coloplast er grundlagt med samme ønske om at hjælpe mennesker med intim sundhedspleje, og jeg glæder mig til at byde IncoCare velkommen til Coloplast,” siger Lars Rasmussen.

Overtagelsen udgør endnu et element i Coloplasts overordnede ambition om at sikre sine brugere adgang til innovative produkter og services. Ydermere styrker opkøbet Coloplasts position og produkt- og serviceudbud i Tyskland, hvor Coloplast forventer at fortsætte samarbejdet med sundhedspersonale og distributionspartnere med henblik på at forbedre den overordnede brugeroplevelse.

Transaktionen vil ikke få indflydelse på Coloplasts’ finansielle forventninger til 2017/18. Coloplast oplyser ikke købsprisen for IncoCare.

For yderligere oplysninger om IncoCare henvises til www.incocare.de    

CONTACTS
Lina Danstrup
Senior Media Relations Manager, Corporate Communications
+45 49 11 26 07
dklina@coloplast.com 

Ellen Bjurgert
Director, Investor Relations
+45 49 11 33 76
dkebj@coloplast.com 


http://prlibrary-eu.nasdaq.com/Resource/Download/4da2f3f3-0bae-412e-9edd-a0e64abb1a81


Attachments

Coloplast overtager IncoCare