Indkaldelse til den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest


Fredag den 13. april 2018, kl. 16.00

i Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, 1577 København V

 

Dagsorden

1. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, forslag til anvendelse af årets resultat og eventuelt forslag til anvendelse af provenu ved formuerealisationer

3. Godkendelse af bestyrelsesmedlemmernes honorar for 2018

4. Forslag fremsat af investorer eller bestyrelsen

Bestyrelsen har fremsat nedenstående forslag:

a. Afdeling Emerging Markets – Præcisering af investeringsunivers, jf. bilag 4.a.

b. Afdeling Globale Aktier Indeks – Præcisering af målsætning, jf. bilag 4.b.

c. Afdelingerne Virksomhedsobligationer, Verdens Obligationsmarkeder, Globale obligationer, Virksomhedsobligationer Højrente KL, European High Yield Bonds, Stabil Balanceret, Basis 1, Basis 2, Basis 3 og Basis 4 – Præcisering af investeringsrestriktioner, jf. bilag 4.c.

d. Bemyndigelse til bestyrelsen til at foretage de ændringer, Finanstilsynet og Erhvervsstyrelsen måtte kræve til godkendelse og registrering af forslag fremsat af investorer og bestyrelsen.

Steen Ballegaard har fremsat nedenstående forslag:

e. Afdelingerne Danske aktier fokus, Europa og Global Small Cap – Ny investeringsrestriktion, jf. bilag 4.e.

f.  Afdelingerne Danske aktier fokus, Europa og Global Small Cap – Afhændelse af tobaksaktier, under forudsætning af generalforsamlingens vedtagelse af forslaget under punkt 4.e., jf. bilag 4.f.

5. Valg af medlemmer til bestyrelsen

På valg i henhold til vedtægterne er advokat Marianne Philip, direktør Per Skovsted og tidl. medlem af Europa-Parlamentet Anne Elisabet Jensen.

Bestyrelsen foreslår genvalg af advokat Marianne Philip, direktør Per Skovsted og tidl. medlem af Europa-Parlamentet Anne Elisabet Jensen, jf. bilag 5.

6. Valg af revisor

Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

7. Eventuelt

Ønsker du at deltage på den ordinære generalforsamling, kan du tilmelde dig på www.nordeainvest.dk/investorportal. Tilmeldingen skal være registreret senest fredag den 6. april 2018.

Adgang til den ordinære generalforsamling har enhver investor, som har fået tilsendt adgangskort.

På den ordinære generalforsamling er det alene muligt at udøve stemmeret for de andele, som mindst en uge forud for den ordinære generalforsamling er noteret på navn i foreningens ejerbog, dvs. senest fredag den 6. april 2018.

Dagsorden med bilag vedrørende forslagene om bestyrelsesmedlemmernes honorar, vedtægtsændringer, valg af medlemmer til bestyrelsen samt valg af revisor er sendt til alle navnenoterede investorer, som har anmodet herom.

Bilag kan derudover downloades på www.nordeainvest.dk/generalforsamling.

Årsrapporten for 2017 kan bestilles eller downloades på www.nordeainvest.dk/årsrapport.

Beslutning om ændring af vedtægterne er kun gyldig, hvis den tiltrædes af mindst 2/3 såvel af de stemmer, som er afgivet, som af den del af formuen, som er repræsenteret på den ordinære generalforsamling.

Bestyrelsen