Technopolis Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous


TECHNOPOLIS OYJ                    PÖRSSITIEDOTE                    20.3.2018 klo 15.30


Technopolis Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

Technopolis Oyj:n 20.3.2018 pidetty varsinainen yhtiökokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Juha Laaksosen ja hallituksen varapuheenjohtajaksi Reima Rytsölän. Technopoliksen hallitus on valinnut tänään varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen pitämässään kokouksessa seuraavat hallituksen jäsenet hallituksen valiokuntiin:

Tarkastusvaliokunta
Christine Rankin, puheenjohtaja
Hannu Leinonen
Helena Liljedahl
Pekka Ojanpää

Palkitsemis- ja henkilöstövaliokunta
Juha Laaksonen, puheenjohtaja
Kaj-Gustaf Bergh
Reima Rytsölä

Hallituksen jäsenten riippumattomuus

Hallituksen näkemyksen mukaan kaikki muut hallituksen jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista paitsi Reima Rytsölä ja Kaj-Gustaf Bergh, jotka eivät ole riippumattomia merkittävistä osakkeenomistajista. Reima Rytsölä on yhtiön suurimman osakkeenomistajan Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman palveluksessa sijoituksista vastaavana varatoimitusjohtajana ja Kaj-Gustaf Bergh on yhtiön toiseksi suurimman osakkeenomistajan Mercator Capital Ab:n (aik. Olofsgård Invest Ab) hallituksen jäsen.


Technopolis Oyj

Hallitus

Lisätietoja:
Keith Silverang, toimitusjohtaja, puh. 040 566 7785
Juha Laaksonen, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 452 4519


Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Technopolis Oyj (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.