Indkaldelse til ordinær generalforsamling i North Media A/S


Selskabsmeddelelse nr. 03-18
20. marts 2018
 


Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i North Media A/S, CVR-nr. 66 59 01 19. Generalforsamlingen finder sted på nedennævnte adresse:

Ingeniørforeningens Mødecenter A/S
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

fredag den 13. april 2018 klokken 15.00

Dagsorden i henhold til vedtægternes § 8.2:

1.    Forelæggelse af ledelsens beretning for det forløbne år.

2.    Fremlæggelse af revideret årsrapport samt beslutning om godkendelse af årsrapporten.

3.    Beslutning om meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion.

4.    Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.
Bestyrelsen foreslår et udbytte på kr. 1,50 pr. aktie á kr. 5.

5.    Forslag fra bestyrelsen eller eventuelle forslag fra aktionærerne:
5.1  Ændring af selskabets vedtægter § 7.4:”i Søndagsavisen og” slettes. Bestyrelsen foreslår, at indkaldelse til generalforsamling fremover kan ske uden bekendtgørelse i Søndagsavisen.
5.2  Ændring af selskabets vedtægter § 14.1: Selskabet tegnes af Richard Gustav Bunck alene, eller af bestyrelsesformanden i forening med den administrerende direktør, eller af to bestyrelsesmedlemmer i forening med den administrerende direktør, eller af to bestyrelsesmedlemmer i forening med to direktører.
       Udkast til vedtægter med ændringer, som foreslået af bestyrelsen, findes på Selskabets hjemmeside www.northmedia.dk.
5.3  Ændring af vederlagspolitik for bestyrelsen og ledelse i koncernen.

6.    Valg af medlemmer til bestyrelsen:
Bestyrelsen foreslår, at den siddende bestyrelse genvælges: Richard Bunck, Peter Rasztar, Steen Gede, og Ulrik Holsted-Sandgreen.
Bestyrelsen foreslår desuden, at Mads Dahl Møberg Andersen vælges som nyt medlem af bestyrelsen. Mads Dahl Møberg Andersen er fratrådt som direktør i selskabet og datterselskabet Forbruger-Kontakt A/S den 31. marts 2018. Mads Dahl Møberg Andersen er på grund af de nævnte direktørposter ikke uafhængig.
Oplysninger om baggrund og kompetencer for de kandidater, der stiller op til genvalg, kan findes på side 102 og 103 i årsrapporten for 2017. Mads Dahl Møberg Andersens CV er tilgængeligt sammen med de øvrige generalforsamlingsdokumenter på www.northmedia.dk.

7.    Valg af revisorer.
Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Forslaget er i overensstemmelse med anbefaling fra revisionsudvalget og er ikke påvirket af tredjeparter.

8.   Eventuelt.

Majoritetskrav
Vedtagelse af de under dagsordenens punkter 2-4, punkt 5.3 samt punkterne 6-7 stillede forslag kræver, at forslagene vedtages med simpelt stemmeflertal, jf. selskabslovens § 105.

Vedtagelse af de under dagsordenens punkter 5.1 og 5.2 stillede forslag kræver, at forslagene vedtages med et stemmeflertal på 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital. Forslaget i punkt 5.2 skal ses i sammenhæng med de foreslåede ændringer i bestyrelsen, der blev orienteret om ved offentliggørelsen af årsrapporten.

Oplysninger til brug for tilmelding til og deltagelse i den ordinære generalforsamling
Fra tirsdag den 20. marts 2018 er følgende oplysninger vedrørende den ordinære generalforsamling tilgængelige på www.northmedia.dk:
1)  Nærværende indkaldelse indeholdende dagsorden for generalforsamlingen, de fuldstændige forslag og herunder forslaget til revideret vederlagspolitik og det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen.
2)  De dokumenter der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder årsrapporten for 2017 og revideret vederlagspolitik.
3)  Tilmeldingsblanket, fuldmagtsblanket og brevstemmeblanket.

Samtlige dokumenter kan downloades på www.northmedia.dk. Ved skriftlig anmodning til North Media A/S, Gladsaxe Møllevej 28, 2860 Søborg, att. Investor relations eller e-mail: investor@northmedia.dk fremsendes ovennævnte dokumenter tillige med almindelig brevpost.

Aktionærens ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Aktionæren skal således senest fredag den 6. april 2018 være noteret i ejerbogen som aktionær eller på dette tidspunkt have givet behørig meddelelse herom med henblik på indførsel i ejerbogen.

Aktionærer kan stille spørgsmål til bestyrelse og direktion på generalforsamlingen. Spørgsmål til dagsordenen kan stilles via e-mail til investor@northmedia.dk.

Du kan rekvirere adgangskort/fuldmagt til generalforsamlingen elektronisk via e-mail til investor@northmedia.dk eller via Investor Portalen på www.northmedia.dk ved anvendelse af dit depotnummer og adgangskode/Nem-ID. Her får du øjeblikkelig bekræftelse på tilmeldingen.

Du kan også vælge at downloade dokumenterne fra www.northmedia.dk, udfylde dem og sende dem pr. post.       

Uanset medie skal din tilmelding være Computershare A/S i hænde senest mandag den 9. april 2018, klokken 23.59. Bestilte adgangskort vil blive udleveret ved indgangen til generalforsamlingen. Bemærk, at der ikke længere udsendes adgangskort pr. post.

Aktionæren har ret til at møde ved fuldmægtig og kan i øvrigt møde sammen med en rådgiver.

Ønsker du at brevstemme, kan det ske elektronisk via Investor Portalen eller ved at downloade brevstemmeblanketten fra www.northmedia.dk. Du skal udfylde, datere og underskrive blanketten. Uanset medie skal brevstemmen være Computershare A/S i hænde senest torsdag den 12. april 2018, klokken 10.00. Bemærk venligst, at du ikke kan tilbagekalde en brevstemme.

North Media A/S’ samlede aktiekapital udgør nominelt 100.275.000 kr. og er fordelt på aktier med en pålydende værdi a kr. 5, der hver giver én stemme.

Med venlig hilsen
North Media A/S

Richard Bunck
Bestyrelsesformand

DK North Media Indkaldelse generalforsamling 13042018


Attachments

DK North Media Indkaldelse generalforsamling 13042018