Source: Scandinavian Tobacco Group A/S

Scandinavian Tobacco Group gennemfører købet af førende amerikansk online forhandler af cigarer, Thompson and Co. of Tampa, Inc.

Selskabsmeddelelse
Nr. 7/2018

                                                                                                      København, den 2. april 2018


Scandinavian Tobacco Group gennemfører købet af førende amerikansk online forhandler af cigarer, Thompson and Co. of Tampa, Inc.

Den 31. januar 2018 offentliggjorde Scandinavian Tobacco Group ("STG") købet af en førende amerikansk online forhandler af cigarer, Thompson and Co. of Tampa, Inc. Der henvises til selskabsmeddelelse nr. 1/2018.

Handlen er nu gennemført.

Den erhvervede virksomhed er en ledende online forhandler af cigarer i USA med en nettoomsætning på ca. USD 100 millioner, en betydelig kundebase knyttet til virksomhedens hjemmesider samt en detailforretning, lagre og et call-center i Tampa, Florida. Virksomheden beskæftiger ca. 185 medarbejdere. Med virksomhedskøbet styrker STG sin portefølje af håndrullede cigarer, som tilbydes de amerikanske forbrugere, og købet giver mulighed for stordriftsfordele i sammenhæng med STG's eksisterende online cigarvirksomhed i Cigars International.

Som tidligere oplyst udgjorde købesummen USD 62 million.

Købet vil ikke påvirke STG's tidligere kommunikerede guidance for 2018.   

For yderligere information kontakt venligst:
Torben Sand, Head of Investor Relations
telefon: +45 7220 7126 eller torben.sand@st-group.com

Simon Mehl Augustesen, Director of Group Communications, telefon: +45 7220 7152
eller simon.augustesen@st-group.com

Om Scandinavian Tobacco Group

Scandinavian Tobacco Group A/S er en af verdens førende producenter af cigarer og traditionel pibetobak. Vi fremstiller og sælger tre mia. cigarer og 5.000 tons pibetobak og finskåren tobak om året.

Scandinavian Tobacco Group har en førende position i flere kategorier og har en diversificeret portefølje på mere end 200 varemærker, som sikrer et komplementerende sortiment af etablerede globale og lokale varemærker.

Koncernen har ca. 7.300 medarbejdere i den Dominikanske Republik, Honduras, Nicaragua, Indonesien, Europa, New Zealand, Australien, Canada og USA.

Attachments: