QPR toimittaa prosessien analysointi- ja mittaamisohjelmiston eurooppalaiselle julkisomisteiselle metsäalan yritykselle


QPR Softwaren viimeisin asiakas valitsi QPR ProcessAnalyzerin prosessianalyysivälineekseen ymmärtääkseen IT-tuen tikettien kulkua ja löytääkseen prosessin pullonkaulat.

Helsinki 9.5.2018 klo 13.00 – Asiakas tunnisti tarpeensa analysoida IT-tuen ratkaisukykyä ja ymmärtää prosessien kulkua ja läpimenoaikoja. Asiakkaan IT-tuki vastaanottaa tikettejä, jotka liittyvät henkilöstön työvälineisiin. Osaston vastuulla on myös esimerkiksi kiinteistöissä olevan esitystekniikan toiminta.

”Tämä hieno uusi sopimus osoittaa, miten monipuolisesti QPR ProcessAnalyzer sopii eri toimialoille ja prosesseihin ja on merkittävä päänavaus asiakkaan prosessianalysointi- ja mittaushankkeille. Uusien parannuskohteiden löytäminen ja priorisointi sujuu nopeasti ja joustavasti työvälineen ja menetelmän käyttöönoton jälkeen”, sanoo Jari Jaakkola, QPR Softwaren toimitusjohtaja.

Sopimus sisältää QPR ProcessAnalyzer -ohjelmistolisenssin lisäksi myös käyttöönottoprojektin.

Täältä löydät lisätietoja QPR ProcessAnalyzer -ohjelmistosta.

QPR Software Oyj

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

Dare to improve. www.qpr.com

Lisätietoja:

Matti Erkheikki 
Johtaja, QPR Software Oyj
Tel. + 358 40 717 2570
Email: matti.erkheikki(at)qpr.com