Nasdaq Tallinna börsi Noteerimis- ja Järelevalvekomisjoni otsus OEG aktsiate noteerimise lõpetamise kohta Balti Põhinimekirjas


Tallinn, Eesti, 2018-05-31 16:24 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Nasdaq Tallinna börsi Noteerimis- ja Järelevalvekomisjon otsustas 31.05.2018. a  mitte rahuldada Olympic Entertainment Group AS-i taotlust ning keelduda tema aktsiate (lühinimi: OEG1T, ISIN kood: EE3100084021) noteerimise lõpetamisest enne aktsiate ülevõtmist.

Arvestades Olympic Entertainment Group AS-i aktsionäride struktuuri ning neile kuuluva koguosaluse suurust, samuti kavandatud tehinguid, võib Börsi hinnangul investorite huvid lugeda piisavalt kaitstuks juhul, kui investorid on piisavalt informeeritud ning kui neil on võimalus pöörduda oma õiguste kaitseks kohtu poole. Börsi hinnangul tagatakse sellised tingimused noteerimise jätkumise korral kuni aktsiate ülevõtmiseni rahalise hüvitise eest ning noteerimise lõpetamine enne nimetatud tingimuse täitmist kahjustaks oluliselt investorite huve.

 

Nasdaq Baltic
Issuer Services
+372 640 8800
www.nasdaqbaltic.com

 

Nasdaq Balti koondnimetus hõlmab Nasdaq kontserni kuuluvaid börse, reguleeritud turge ja alternatiivturge First North, mida korraldavad Nasdaq'i turukorraldajad Balti riikides, st Nasdaq Tallinn AS, Nasdaq Riga AS ja AB Nasdaq Vilnius.