Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Nordjyske Bank - fusion mellem Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank vedtaget


Nasdaq Copenhagen A/S

Nikolaj Plads 6

1007 København K



Selskabsmeddelelse nr. 25.2018

Nordjyske Bank har i dag torsdag, den 7. juni 2018 afholdt ekstraordinær generalforsamling med dagsorden som tidligere offentliggjort.

 

Referat i henhold til dagsordenens punkter.

 

Bestyrelsesformand Mads Hvolby bød indledningsvist velkommen til generalforsamlingen.

 

Ad. A Valg af dirigent             

Til dirigent valgtes advokat Preben Bang Henriksen.

 

 

Ad. B Bestyrelsens mundtlige redegørelse for fusionen mellem Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobank
Redegørelsen blev taget til efterretning.

 

 

Ad. C Forslag fra bestyrelsen

 

Ad. C1 Forslag om gennemførelse af fusion mellem Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobank med Ringkjøbing Landbobank som det fortsættende selskab og Nordjyske Bank som det ophørende selskab i overensstemmelse med fælles fusionsplan af 8. maj 2018.

 

Generalforsamlingen vedtog med 97,2% af de repræsenterede stemmer det fremsatte forslag om fusion mellem Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobank med Ringkjøbing Landbobank som det fortsættende selskab og Nordjyske Bank som det ophørende selskab i overensstemmelse med fælles fusionsplan af 8. maj 2018.

 

Ved fusionen overdrages samtlige aktiviteter, aktiver og passiver i Nordjyske Bank til Ringkjøbing Landbobank. Som konsekvens af fusionen vil Nordjyske Bank ophøre som selvstændig juridisk enhed på tidspunktet for indtrædelse af fusionens retsvirkninger.

 

Ved fusionen vil aktionærerne i Nordjyske Bank modtage nye aktier i den Fortsættende Bank i ombytningsforholdet 2:1 samt et kontant vederlag på DKK 9,00 pr. aktie i Nordjyske Bank. For hver to aktier á nominelt DKK 10,00 i Nordjyske Bank modtager aktionærerne i Nordjyske Bank således én aktie á nominelt DKK 1,00 i Ringkjøbing Landbobank samt et kontant vederlag på DKK 9,00 pr. aktie i Nordjyske Bank, svarende til et kontant vederlag på DKK 18,00 pr. to aktier i Nordjyske Bank. Det bemærkes, at der vil blive tilbageholdt udbytteskat af det kontante vederlag.

 

I det omfang aktionærerne i Nordjyske Banks beholdning af aktier ikke er delelig med to, afregnes aktionærer, der har et ulige antal Nordjyske Bank aktier, kontant for den overskydende aktie med DKK 187,76, som er inklusive ovennævnte kontante vederlag på DKK 9,00 pr. aktie. Det bemærkes, at der vil blive tilbageholdt udbytteskat af det kontante vederlag.

 

På generalforsamlingen var 77,3 % af Nordjyske Banks aktiekapital repræsenteret, og fusionen er dermed endelig vedtaget. Generalforsamlingen kl. 16.30 i dag den 7. juni 2018 aflyses således.

 

Eneste yderligere betingelse for fusionens gennemførelse er herefter, at Finanstilsynet godkender fusionen. Denne tilladelse forventes meddelt af Finanstilsynet i morgen, fredag den 8. juni 2018.  

 

Yderligere oplysninger

Eventuelle spørgsmål til denne meddelelse kan ske til formand Mads Hvolby på telefon 4053 2631

Vedhæftet fil


Attachments

25.2018 Forløb af afholdt ekstraordinær generalforsamling i Nordjyske Bank