AB "VILNIAUS BALDAI" 2018 m. devynių mėnesių veiklos rezultatai ir neaudituotas sutrumpintų tarpinių konsoliduotųjų finansinių ataskaitų rinkinys

Akcinės bendrovės „VILNIAUS BALDAI“ grupės 2018 m. finansinių metų devynių mėnesių rugsėjo – gegužės mėn. pardavimai sudarė 49 629 tūkst. EUR, praėjusių metų to paties laikotarpio pardavimai – 45 980 tūkst. EUR.

Grupės 2018 m. finansinių metų devynių mėnesių rugsėjo – gegužės mėn. grynasis pelnas siekė 1 980 tūkst. EUR, praėjusių metų to paties laikotarpio – 2 928 tūkst. EUR. Pelnas, neišskaičiavus mokesčių, palūkanų ir nusidėvėjimo, (EBITDA) siekė 3 523 tūkst. EUR, prieš metus buvo 4 457 tūkst. EUR.

Akcinės bendrovės „VILNIAUS BALDAI“ grupės 2018 m. finansinių metų trečiojo ketvirčio kovo – gegužės mėn. pardavimai sudarė 18 239 tūkst. EUR, praėjusių metų to paties laikotarpio – 16 537 tūkst. EUR.

Grupės 2018 m. finansinių metų trečiojo ketvirčio kovo – gegužės mėn. grynasis pelnas sudarė 662 tūkst. EUR., praėjusių metų to paties laikotarpio grynasis pelnas siekė 1 158 tūkst. EUR. Pelnas, neišskaičiavus mokesčių, palūkanų ir nusidėvėjimo, (EBITDA) siekė 1 201 tūkst. EUR, prieš metus buvo 1 715 tūkst. EUR.

Kontaktinis asmuo:
Vyr. finansininkė
Renata Banevičiūtė
Tel +370 (5) 2525700

Priedas

Attachments

Sutrumpintu tarpiniu konsoliduotu finansiniu ataskaitu rinkinys uz 2018 m. devynis menesius pasibaigusius 2018 m. geguges 31 d.