AS “Olainfarm” ieceļ jaunu investoru kontaktpersonu - valdes locekli Lauri Macijevski


2018.gada 7.augustā


AS “Olainfarm” ieceļ jaunu investoru kontaktpersonu -   valdes locekli Lauri Macijevski


Ar šo AS “Olainfarm” informē, ka turpmāk par investorus interesējošiem jautājumiem būs atbildīgs  valdes loceklis, Lauris Macijevskis. Laura Macijevska e-pasts ir lauris.macijevskis@olainfarm.lv; kontakttālrunis: +371 29112225.

“Atvērtas un uz uzticamību balstītas investoru attiecības arī turpmāk būs viena no AS “Olainfarm” prioritātēm. Savā komunikācijā mēs turpināsim sekot labas pārvaldības principiem un nodrošināsim finanšu tirgu ar atbilstošu un aktuālu informāciju par uzņēmuma finansiālo stāvokli un aktualitātēm, “ pauž Lauris Macijevskis.


Kā iepriekš, AS “Olainfarm”  turpinās  iepazīstināt  investorus par konsolidētajiem un nekonsolidētajiem uzņēmuma darbības rezultātiem, publiskojot informāciju reizi ceturksnī.  Uzņēmums turpinās iesākto investoru vebināru praksi, par kuru datumiem informēs atsevišķi. Citā laikā investori tiek aicināti uzdot jautājumus personiski,  sazinoties ar L.Macijevski.


Iepriekšējā investoru kontaktpersona – valdes loceklis Salvis Lapiņš - ir pārtraucis darba attiecības ar AS “Olainfarm”. Salvis Lapiņš, kurš  vairāk nekā 10 gadus ir  veidojis un uzturējis AS “Olainfarm”  komunikāciju ar tās investoriem, ir pārliecināts,  ka jaunā valdes locekļa Laura Macijevska profesionālā pieredze un kompetences nodrošinās labu korporatīvās pārvaldības prakses  pēctecību, ar ko lepojas AS “Olainfarm”.  

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 Papildu informācija:

Dana Hasana
AS „Olainfarm“ sabiedrisko  attiecību vadītāja

dhasana@olainfarm.lv

mob. tālr. +371 26355895