Copenhagen Capital A/S – vedtagelse af forretningsplan og ansættelse af direktør.


Copenhagen Capital A/S – vedtagelse af forretningsplan og ansættelse af direktør.

Bestyrelsen i Copenhagen Capital A/S har i dag godkendt forretningsplanen Vision 2020 med et overordnet mål om en forrentning af selskabets egenkapital på 8% beregnet før værdireguleringer af selskabets ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat. Vision 2020 tager udgangspunkt i følgende forventninger til aktiviteten ultimo 2020:

  • Balance på 1.000 mio. kr. 
  • Administrationskapacitet på 500 lejemål 
  • 100 lejemål i Copenhagen Suites ApS

Lars Falster, der som konsulent har deltaget i udarbejdelsen af forretningsplanen, er samtidig ansat som direktør i Copenhagen Capital A/S med henblik på at koordinere eksekveringen. Lars Falster har mangeårig erfaring fra den finansielle branche, og har bl.a. været chef for ejendomsfinansiering i Jyske Bank og head of property finance i FIH Erhvervsbank. 

Gitte Midtgaard fortsætter som økonomichef, og Christian Lønberg vil fremadrettet være ansvarlig for ejendomsudvikling og køb/salg af ejendomme. Rasmus Greis bliver ansvarlig for Copenhagen Suites ApS. 

Henrik Oehlenschlæger (bestyrelsesformand) udtaler: 
”Copenhagen Capital A/S ser ind i en interessant fremtid og har nu nået en størrelse, der gør det naturligt, at vi styrker virksomheden med en branchekyndig person med dyb indsigt i finansielle forhold og compliance. Ansættelsen af Lars Falster muliggør samtidig, at Christian Lønberg kan fokusere på forretningsudviklingen.” 

”Lars Falster er en dygtig og kompetent leder med en solid erfaring. Det bliver spændende at arbejde med ham i den videre udvikling af Copenhagen Capital A/S.”

”Jeg er tilfreds med, at vi i indeværende år både har styrket selskabets ledelse og bestyrelse, så vi er godt rustet til at realisere den lagte forretningsplan vision 2020.”

Lars Falster (direktør) udtaler:
”Jeg har de seneste måneder lært teamet i Copenhagen Capital A/S at kende, og jeg ser frem til at deltage i den fortsatte udvikling af selskabet.”

”I knap 20 år har jeg arbejdet med de professionelle ejendomsinvestorer og -udviklere, så jeg har et indgående kendskab til ejendomsbranchen. Copenhagen Capital A/S har en rigtig god ejendomsportefølje, og selskabet har et stort potentiale til at løfte sig til næste niveau.”

Copenhagen Capital A/S forventer et resultat af primær drift i 2018 i niveauet 6,5 - 8,0 mio. kr. før værdireguleringer af selskabets ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi, finansielle poster og skat. Samlet forventes et resultat i 2018 som ikke er lavere end for 2017 hvor nettooverskuddet var 34,5 mio. kr.

Med venlig hilsen

Copenhagen Capital A/S
Direktør Lars Falster
Telefon: +45 70 27 10 60
Email: lf@copenhagencapital.dk

Vedhæftet fil


Attachments

Børsmeddelelse offentliggørelse af forretningsplan og direktør