KUTSU SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N HEINÄ-SYYSKUUN 2018 OSAVUOSIKATSAUSTA KOSKEVAAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN



KUTSU SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N HEINÄ-SYYSKUUN 2018 OSAVUOSIKATSAUSTA KOSKEVAAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN

SSH Communications Securityn osavuosikatsaus heinä-syyskuulta 2018 julkaistaan tiistaina 23.10.2018 noin klo 9.

Toimitusjohtaja Kaisa Olkkonen esittelee osavuosikatsauksen analyytikko-, sijoittaja- ja lehdistötilaisuudessa. Tilaisuuden esitysmateriaali on saatavilla SSH:n verkkosivuilta (www.ssh.com) esityksen jälkeen.

Aika: 23.10.2018 klo 10:00-11:00.

Paikka: SSH Communications Security Oyj, Kornetintie 3, 00380 Helsinki.

Tiedotustilaisuuteen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 22.10.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostitse Esko Anttilalle osoitteeseen esko.anttila@ssh.com.

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Niklas Nordström
Talousjohtaja

Lisätietoja:
Niklas Nordström, talousjohtaja, puh. +358 50 5410543

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com


SSH Communications Security

SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä. Vaativat asiakkaat ympäri maailman luottavat ratkaisuihin liiketoimintojensa suojauksessa, toimintakulujensa optimoinnissa, ja tietoturvariskiensä hallinnassa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja ylläpitää toimipisteitä Helsingin pääkonttorin ja myynti-partneriverkoston lisäksi Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, sekä Aasiassa. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.