Aurinkolämpöjärjestelmän toimitus Grenaa Varmevaerkille on edennyt suunnitellusti


Savosolar Oyj
Yhtiötiedote                                              7.11.2018 klo 13.30 (CET)

Aurinkolämpöjärjestelmän toimitus Grenaa Varmevaerkille on edennyt suunnitellusti

Kuten aiemmin on tiedotettu, Savosolar Oyj ("Savosolar" tai "Yhtiö") on toteuttamassa suurta kokonaistoimitusta aurinkolämpöjärjestelmästä Grenaa Varmevaerk A.m.b.a. kaukolämpöyhtiölle Tanskassa. Hanke etenee hyvin ja tämän viikon loppuun mennessä 50% keräimistä on asennettu. Savosolar on saavuttanut kaksi uutta maksupostia; keräinten asennuksen aloitus ja asennusten aloittaminen teknisessä rakennuksessa. Näiden jälkeen Savosolar on saanut asiakkaalta maksuja yhteensä 50% sopimuksen arvosta (sopimuksen kokonaisarvo noin 3,5 miljoonaa euroa). Järjestelmän luovutuksen on edelleen suunniteltu tapahtuvan helmikuun 2019 lopussa.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava EU:n markkinoiden väärinkäyttösääntelyn perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi edellä mainitun yhteyshenkilön toimesta 7.11.2018 klo 13.30 (CET).

Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpojärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä - eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH.  www.savosolar.com

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, puh. +46 8 505 65 172.