Blue Vision A/S – Status vedrørende Portinho S.A.


Senest den 24. august 2018 gav Blue Vision A/S status vedrørende salg af hoteldelen af ejendomsprojektet Portinho. Det fremgik heraf, at det fortsat var selskabets forventning, at transaktionen vedrørende hoteldelen ville blive gennemført med en af selskabet, i tidligere selskabsmeddelelse, omtalt international investeringsfond.

Blue Vision A/S har de forgangne måneder beklageligvis måtte afvente en forhandlingsproces involverende investeringsfonden og en portugisiske bank.

Vi har i dag med tilfredsstillelse noteret, at Blue Vision A/S, investeringsfonden og den portugisiske bank er kommet til enighed om en aftaleramme.

Det er derfor en fælles målsætning, at en endelig bindende aftale skal være tiltrådt af  parterne inden årets udgang.

Transaktionen vil være i form af en bindende overdragelsesaftale, der endeligt opfyldes, når hotellet er opført og ibrugtagningstilladelsen foreligger, samtidig med at den eksisterende lejeaftale med Altis Hotel Group træder i kraft. Dette forventes at være ved udgangen af 2020.

I sagens natur fordrer ovenstående, at Blue Vision A/S adresserer det paradoks, at Selskabet ikke ønsker at påtage sig en egentlig udviklerrolle samtidig med, at der i førnævnte aftale med investeringsfonden bliver stipuleret en leveringsdato.

Ledelsen skal derfor oplyse om, at vi for nuværende, sammen med vores minoritetspartner i Portinho S.A. arbejder på en løsningsmodel herfor, både for så vidt angår hotel- som lejlighedsdelen.

Blue Vision A/S kan samtidig informere om, at de ændringer, der er foretaget til projektet er godkendt på kommunalt plan, og ikke mindst er den planlagte forgængertunnel og kommunens (Santa Cruz) andel af strandpromenaden fra Portinho til nabobyen Canico de Baixo medtaget i  Santa Cruz’  anlægsbudget for 2019.

For god ordens skyld understreges det, at nærværende meddelelse udelukkende er et udtryk for forventninger og hensigter og dermed også, at der er en risiko for, at transaktionen beskrevet ovenfor, hverken helt eller delvist materialiserer sig.

Kontakt
Adm. direktør Henning Borg på telefon +45 4075 4434 eller pr. e-mail: hb@bluevision.dk.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Attachment


Attachments

Selskabsmeddelesenr.nov2018FondPortinho