SSH Communications Security Oyj uudistaa organisaatiotaan ja muuttaa johtoryhmäänsä



Organisaatio on entistä asiakaskeskeisempi ja johtoryhmän jäsenet saavat uusia rooleja

SSH Communications Securityn organisaatiouudistuksen tavoitteena on entistä asiakaskeskeisempi toimintatapa, innovaatioiden ja tuotekehityksen kiihdyttäminen sekä tiedonkulun tehostaminen organisaatiossa.

Osana tätä uudistusta johtoryhmään tulee kolme uutta toimintoa:

  • Asiakaskokemus ja tuotteet (Customer Experience and Products). Tämän toiminnon tavoite on luoda entistäkin vahvempi yhteys asiakkaisiin, varmistaa pysyvästi korkeatasoinen asiakaskokemus ja ohjata tuotepäätöksiä asiakas- ja markkinapalautteen ja -tiedon pohjalta. Toimintoa johtaa Sami Ahvenniemi, joka on aiemmin vastannut globaalista myynnistä.
  • Tuotekehitys (Engineering). Operatiivinen tuotekehitys nostetaan johtoryhmään. Tuotekehitystä johtaa Timo Lilja, joka on aikaisemmin vastannut Security Products -alueen tuotekehityksestä.
  • Innovaatiot ja teknologia (Innovations and Technology). Toiminnon tavoite on kehittää SSH.COM:in tulevaisuuden teknologia- ja innovaatiostrategiaa tiiviissä yhteistyössä asiakaskokemus ja tuotteet -toiminnon ja tuotekehityksen kanssa. Toimintoa johtaa Markku Rossi, joka on tällä hetkellä SSH.COM:in teknologiajohtaja.

Osana uudistusta PrivX Business Program -toiminto yhdistetään muuhun organisaatioon. Business Program on onnistuneesti lanseerannut uuden tuotelinjan, tuonut SSH.COM:iin uuden myyntimallin ja kehittänyt uudistetun, ketterän tuotekehitysprosessin. PrivX Business Programia johtanut Jussi Löppönen jatkaa yhtiön palveluksessa ja siirtyy vetämään NQX-palomuuriliiketoimintaa.

Uudistuksen myötä nykyinen Chief Digital Officer Simo Karkkulainen vaihtaa tehtävänimikkeensä markkinointijohtajaksi. USA:n myynnistä ja globaalista asiakaspalvelusta aiemmin vastannut Joe Scaff johtaa jatkossa globaalia myyntiä myyntijohtajan roolissa. Kehitysjohtaja Jussi Monosen ottaa vastaan uuden tehtävän strategia- ja kehitysjohtajana.

"Vanha organisaatiomallimme palveli hyvin strategisen muutosprosessimme alkuvaiheessa. Nyt on kuitenkin aika muokata organisaatiota niin, että se tukee nopeampaa kasvua ja on entistäkin asiakaslähtöisempi. Asiakkuudet ja tuotteet -toiminnon perustaminen ja teknologiatoimintojen vahvistaminen varmistaa, että kuulemme asiakkaan äänen entistä tarkemmin ja huomioimme ulkoisia signaaleja entistä valppaammin. Näin voimme ennakoida asiakkaidemme tarpeita nykyistä paremmin ja palvella heitä entistä tehokkaammin”, sanoo SSH.COM:in toimitusjohtaja Kaisa Olkkonen. ”Olen myös tyytyväinen, että pitkään SSH.COM:ia palvellut Timo Lilja nousee mukaan johtoryhmään.”

Uusi johtoryhmä

Tästä päivästä alkaen SSH.COM:in johtoryhmä on seuraava:

  • Kaisa Olkkonen, toimitusjohtaja (Chief Executive Officer)
  • Sami Ahvenniemi, asiakaskokemus ja tuotteet (Chief Customer Officer)
  • Simo Karkkulainen, markkinointi (Chief Marketing Officer)
  • Timo Lilja, tuotekehitys (Vice President Engineering)
  • Jussi Mononen, strategia ja kehitys (Vice President Strategy and Business Development)
  • Niklas Nordström, talous- ja hallinto (Chief Financial Officer)
  • Markku Rossi, innovaatiot ja teknologia (Chief Technology Officer)
  • Joe Scaff, myynti (Chief Sales Officer)

 
Helsingissä, 3.12.2018


SSH Communications Security Oyj

Kaisa Olkkonen
Toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Kaisa Olkkonen, toimitusjohtaja, puh. +358 40 579 5216


Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com


SSH Communications Security
SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH-protokollan alkuperäinen keksijä. Vaativat asiakkaat ympäri maailman luottavat ratkaisuihin liiketoimintojensa suojauksessa, toimintakulujensa optimoinnissa, ja tietoturvariskiensä hallinnassa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja ylläpitää toimipisteitä Helsingin pääkonttorin ja myyntipartneriverkoston lisäksi Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, sekä Aasiassa. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.