Nuo 2019 m. sausio 1 d. Birutė Eimontaitė eis „Telia Lietuva“ komunikacijos vadovės pareigas

Telia Lietuva, AB (toliau – „Telia Lietuva“ arba Bendrovė) valdyba nuo 2019 m. sausio 1 d. į Komunikacijos padalinio vadovės pareigas paskyrė dabartinę Rinkodaros ir komunikacijos padalinio Integruotos komunikacijos vadovę Birutę Eimontaitę.

Nuo 2019 m. pradžios įsigaliojus naujai „Telia Lietuva“ valdymo struktūrai dabartinio Rinkodaros ir komunikacijos padalinio funkcijos bus atskirtos: rinkodaros ir prekės ženklo plėtros veiklos bus perkeltos į Privačių klientų padalinį, o Komunikacijos padalinys bus atsakingas už vidinę ir išorinę komunikaciją, viešuosius ryšius bei tvaraus verslo plėtojimą.

Birutė Eimontaitė (g. 1983 m.) prie „Telia Lietuva“ komandos prisijungė 2018 m. birželį. Prieš tai ji beveik dešimt metų dirbo „Danske Bank“ komunikacijos ir rinkodaros srityje. Birutė Eimontaitė yra baigusi Vilniaus universiteto komunikacijos ir informacijos bakalauro bei Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto politikos mokslų magistro studijas.

Darius Džiaugys,
Ryšių su investuotojais vadovas,