Naujajam Tiesioginių ir skaitmeninių kanalų padaliniui vadovaus Giedrė Kaminskaitė-Salters


Telia Lietuva, AB (toliau – „Telia Lietuva“ arba Bendrovė) valdyba naujai sukurto ir pardavimo bei klientų patirties valdymą apjungiančio Tiesioginių ir skaitmeninių kanalų padalinio vadove paskyrė Giedrę Kaminskaitę-Salters.

Siekiant gerinti klientų aptarnavimą ir kurti skaitmeninę patirtį, naujasis Tiesioginių ir skaitmeninių kanalų padalinys nuo 2019 m. sausio 1 d. suvienijo Privačių ir Verslo klientų padalinių tiesioginio klientų aptarnavimo, skaitmeninių kanalų, pardavimo palaikymo ir Technologijų tarnybos paslaugų diegimo specialistus.

„Džiaugiuosi, kad Giedrė imasi iššūkio suburti į vieną komandą daugiau nei tūkstantį su „Telia Lietuva“ klientais dirbančių darbuotojų ir į naują lygį pakelti mūsų klientų patirtį. Lyderio savybes ir gebėjimą sutelkti žmones ji pademonstravo vykdant „Teo“ ir „Omnitel“ sujungimą, o neseniai – pertvarkant Analitikų centrą bei ruošiant Bendrovės skaitmeninimo strategiją. Taip pat nepaprastai vertinga bus Giedrės ilgametė operatyvinė patirtis Jungtinėje Karalystėje, kur ji buvo atsakinga už nacionalinės Energijos efektyvumo programos įgyvendinimą“, – sakė „Telia Lietuva“ vadovas Dan Strömberg.

Oksfordo universiteto Tarptautinių santykių magistro ir Mastrichto universiteto energetikos teisės mokslų daktaro laipsnius turinti bei beveik penkerius metus Jungtinės Karalystės Dujų ir elektros rinkos reguliavimo tarnybos (OFGEM) Energijos efektyvumo programai vadovavusi Giedrė Kaminskaitė-Salters (g. 1978 m.) 2015 m. gruodį tapo „Telia Lietuva“ Teisės vadove, vėliau – atsakinga ir už Korporatyvinius reikalus bei Analitikos kompetencijų centrą. Giedrė Kaminskaitė-Salters yra „Telia Company“ dukterinės įmonės Latvijoje LMT SIA stebėtojų tarybos narė, UAB „Litexpo“ (Lietuva) valdybos pirmininkė ir asociacijos „Lyderė“ valdybos narė.

Giedrei Kaminskaitei-Salters užėmus naująsias pareigas, „Telia Lietuva“ pradėjo naujo Teisės ir korporatyvinių reikalų vadovo paiešką.


Darius Džiaugys,
Ryšių su investuotojais vadovas,
tel. (8 5) 236 7878,
el. p. darius.dziaugys@telia.lt