ALKs bestyrelse vil indstille Vincent Warnery til nyt medlem af bestyrelsen


Bestyrelsen for ALK-Abelló A/S (ALKB:DC / OMX: ALK B / AKABY / AKBLF) meddelte i dag, at den vil indstille Vincent Warnery som uafhængigt medlem af selskabets bestyrelse ved den årlige generalforsamling den 13. marts 2019. Vincent Warnerys valg til bestyrelsen vil følge ALK-Abelló A/S' normale procedure for valg af nye medlemmer, jf. ALK-Abelló A/S' vedtægter.

Vincent Warnery er medlem af direktionen i kosmetikselskabet Beiersdorf AG, hvor han har ansvar for Selective and Pharmacy brands. Han har stor erfaring fra den internationale consumer healthcare industri, som han har opnået over en længere årrække i sine tidligere ansættelser hos Sanofi, Proctor & Gamble og L’Oreal. Vincent Warnery, født i 1968, er fransk statsborger og har en MBA fra École Supérieure des Sciences Economiques et Commerciales (ESSEC).

Fuld information om medlemmer, der indstilles til selskabets bestyrelse, vil blive offentliggjort i indkaldelsen til den årlige generalforsamling.

ALK-Abelló A/S

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Carsten Hellmann, adm. direktør, tlf. 4574 7576
Investor Relations: Per Plotnikof, tlf. 4574 7527, mobil 2261 2525
Presse: Jeppe Ilkjær, tlf. 7877 4532, mobil 3050 2014

Om ALK
ALK er en global, specialiseret medicinalvirksomhed med fokus på allergi og allergisk astma. Virksomheden markedsfører allergi-immunterapi og andre produkter og serviceydelser til mennesker med allergi og allergilæger. Virksomheden har hovedkvarter i Hørsholm, beskæftiger omkring 2.300 mennesker over hele verden og er noteret på Nasdaq Copenhagen. Find mere information på www.alk.net.

Vedhæftet fil


Attachments

FM_02_19DK_15012019