Nokia esitteli i-mode-puhelimen Japanin markkinoille


Nokia on esitellyt ensimmäisen Japanin kasvaville i-mode -markkinoille suunnatun DoCoMo NM502i -puhelimen. Japanin suurin matkapuhelinoperaattori NTT DoCoMo tuo puhelimen myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana.

I-mode on teknologia, joka on käytössä NTT DoCoMon digitaalisessa PDC-verkossa Japanissa. Se tuo kuluttajien ulottuville laajan joukon internet-pohjaisia langattomia sovelluksia ja palveluita.

Uusi Nokia-tuoteperheen i-mode-malli on erittäin pieni puhelin, jossa on kätevä liukukansi. Puhelimen sivussa oleva i-mode-näppäin yhdistettynä HTML-selaimeen tarjoaa pääsyn langattoman internetin maailmaan vain yhdellä napinpainalluksella. DoCoMo NM502i on ensimmäinen Japanin markkinoille suunnattu puhelin, jolla voi käyttää sekä englannin- että japaninkielisiä i-mode-palveluita.

Premium-kategoriaan kuuluva NM502i on ajanmukainen hohtavine krominäppäimineen sekä tyylikkäine näyttöä reunustavine graafisine yksityiskohtineen. Puhelin on saatavana sekä sametinsinisenä että kitinhopeisena. Vain 77 grammaa painava puhelin on yksi kategoriansa keveimpiä, mutta sen puheaika yltää siti 130 minuuttiin ja valmiusaika jopa 270 tuntiin. Monipuolisten toimintojensa lisäksi NM502i -puhelimessa on sisäänrakennettu modeemi ja infrapunaportti, joka mahdollistaa datayhteydet muiden infrapunatoiminnon sisältävien laitteiden välillä.


Lisätietoja antaa:
Nokia Mobile Phones,
Viestintäosasto
Puh. 010 5051

www.nokia.com