Fortsatt gratis tekstmeldinger fra Internett


-Den store interessen viser at folk har oppdaget at dette er en nyttig tjeneste. Når du først sitter foran datamaskinen, er det enkelt og raskt å sende tekstmeldinger, sier fungerende informasjonsdirektør i Telenor Mobil, Jo Heldaas.

Andre fordeler ved å sende tekstmeldinger fra Internett er at du kan sende meldinger på mer enn 160 tegn og at du kan sende samme melding til mange mottakere på en gang. Det har lenge vært billigere å sende tekstmeldinger fra Telenor Mobils internettsider. Normalpris på en melding herfra til en Telenor Mobil abonnent er 75 øre - mot 1 krone fra mobiltelefon. Nå er det altså gratis fram til 1. mai.

I gjennomsnitt har Telenor Mobil fått 1.300 nye brukere registrert hver dag i perioden, og det høyeste antall nye brukere på en dag har vært 5.000. Det har vært over 20.000 innlogginger per dag for å sende tekstmeldinger.

Den kraftige økningen i bruk av tekstmeldinger fra nettet har ikke ført til redusert bruk av tekstmeldinger fra mobiltelefon, og i alt sender Telenor Mobils abonnenter godt over 10 millioner tekstmeldinger hver uke.