Zonavi - Telenors nye nordiske satsing på interaktiv TV


Zonavi vil i første rekke henvende seg til de 1,7 millioner husholdningene i Norden som allerede kjøper TV-tjenester fra Telenor og Canal Digital. Zonavi vil utnytte TV-nettenes store båndbredde og tilby innhold i form av underholdning, varer og tjenester basert på overføring av levende lyd og bilder av høy kvalitet. Zonavis tjenester tar derfor utgangspunkt i TV-mediet, men vil bli tilgjengelig i andre medier etter hvert som overføringskapasiteten til disse blir stor nok.

- Nasjonalt innhold er viktig for å få etterspørsel etter bredbåndskapasitet. Zonavi har nå 40 kompetente medarbeidere som fokuserer på å utvikle nye og spennende norske innholdstjenester som gjør TV-seere til TV-brukere. Telenor ønsker å utvikle løsninger som gir brukerne enkel tilgang til de nye tjenestene, og Zonavi skal være pådriver for enkle, sikre og brukervennlige TV-tjenester, sier Stig Eide Sivertsen.

I starten av Zonavis satsing på interaktiv TV vil tilbudet bestå av handel, informasjon, spill og mail tjenester. Etter hvert som tilgjengeligheten og etterspørselen øker vil tjenestetilbudet utvides.

- For å lykkes må Zonavi ha sterke samarbeidspartnere på innholdssiden. Zonavi på sin side tilbyr disse en effektiv kanal til forbrukerne, og vil tilby kompetanse som gjør det enklere å ta del i den spennende utviklingen av bredbåndsbaserte tjenester innenfor interaktiv TV, sier Stig Eide Sivertsen.

For mer informasjon se Zonavis hjemmeside på www.zonavi.com.
Presentasjonen som ble vist i pressefrokosten den 29.juni 2000 om Telenors bredbåndssatsing er lagt ut på Telenors hjemmeside:

powerpoint presentasjon