Nokia isännöi lautailutapahtumaa Saksan Oberhausenissa


Nokia isännöi nuorisolle suunnattua lautailutapahtumaa 2. syyskuuta Euroopan suurimmassa ja uusimmassa viihde- ja kauppakeskuksessa CentrOssa. Kuten nimi "Don't be bored. Be totally board" vihjaa, tapahtumassa esitellään laaja valikoima lautailun muotoja musiikin, kilpailuiden ja muotinäytösten siivittäminä. Tavanomaisempien lumi- ja rullalautailun lisäksi tuodaan esiin myös eksoottisempia lajeja, kuten vesilautailu, erilaisista tempuista koostuva in-line-luistelu ja hyppyriradalla tapahtuva BMX-pyöräily.

Luvassa on taidonnäytteitä useilta eri lajien lautailuhuipuilta, jotka on ensimmäistä kertaa saatettu esiintymään samassa tilaisuudessa. Myös Nokia Snowboard Rider Teamin jäseniä on paikalla esittelemässä taitojaan, sillä Nokia sponsoroi jo kolmatta vuotta FIS Snowboard World Cupia. CentrOon odotetaan saapuvaksi 100 000 kävijää, ja tapahtuma televisioidaan maailmanlaajuisesti.

"Isännöimme mielellämme tätä nuorille suunnattua tapahtumaa", sanoo johtaja Pekka Rantala Nokia Mobile Phonesin Euroopan ja Afrikan markkinoinnista. "CentrO:n moderni kauppa- ja viihdekeskus on loistava paikka esitellä urheilulajeja, jotka nivoutuvat omiin luovuutta, vapautta ja yksilöllisyyttä korostaviin arvoihimme. Varsovassa vuoden 1999 lumilautailukauden avannut vastaava tapahtuma osoittautui oivalliseksi tavaksi koota ihmiset viihtymään lautailuteeman parissa. Uskomme tämän tilaisuuden herättävän samankaltaista innostusta ja tarjoavan viihdykkeitä vielä aikaisempaa enemmän."

Lumilautailu on kasvanut 10 vuodessa yhdeksi maailman suosituimmista talviurheilulajeista, ja se on monille harrastajilleen elämäntyyli. Lumilautailukulttuuri leimaa miljoonia lajille omistautuneita nuoria musiikkimausta pukeutumiseen asti.

Lisätietoja Nokian lumilautailusponsoroinnista löytyy Nokian lumilautailusivustolta osoitteesta www.nokia.com/snowboard

Lisätietoja antaa:

Nokia Mobile Phones
Viestintä
Puh. 010 5051

www.nokia.com