Telenor innfører fastpris på internettsurfing


Telenors tilbud om Fastpris Internett fra 18. august kombinerer behovet for lavere priser og større kontroll på internettbruk. Tilbudet retter seg i første rekke til privatkunder i massemarkedet som har et normalt internettforbruk.

Det nye fastpristilbudet fra Telenor gir internettkundene dobbelt så mye surfetid som de betaler for og omfatter så mye surfetid at det faktisk dekker mer enn 80 prosent av norske surferes behov for surfetid. Fastpris Internett, som tilbys fra 18. august, gir internettkunder 45 timer surfing i måneden – eller 1.5 time per dag.

Det nye fastpristilbudet gjelder kun for kunder som har sitt internettabonnement hos Telenor. Med dette tilbudet vil Telenorkunder få lavere priser og bedre kontroll over internettbruken sin.

«Våre undersøkelser viser at tilbud om fastpris på internett vil bli godt mottatt i markedet. Dette er et tilbud som retter seg mot massemarkedet og spesielt mot grupper som studenter, skoleelever og tenåringsfamilier, grupper som kan ha behov for å sette grenser rundt bruken av internett. Derfor tror vi at Fastpris Internett vil møte de behov store deler av markedet nå etterspør», sier assisterende pressetalsmann i Telenor, Steinar Ostermann.