KARI SAARISESTA MYÖS INCAP ELECTRONICSIN TOIMITUSJOHTAJA


Incap Oyj:n toimitusjohtajana syyskuun alussa aloittanut DI Kari Saarinen (44) on nimitetty tänään myös Incap Electronics Oy:n toimitusjohtajaksi. Kesäkuussa tehtävästä irtisanoutunut Markku Keski-Filppula jatkaa Incap Electronicsin hallituksen jäsenenä.
Incap-konserni on elektroniikan ja huonekalujen sopimusvalmistaja, jonka liikevaihto vuonna 1999 oli 70,8 miljoonaa euroa. Konsernin liikevaihdon kasvu jatkui voimakkaana myös kuluvan vuoden toisella neljänneksellä ja oli tammi-kesäkuussa 45,0 miljoonaa euroa.

Elektroniikkatoimialan muodostavan Incap Electronicsin liikevaihto kasvoi kuluvan vuoden tammi-kesäkuussa 29 prosenttia 23,2 miljoonaan euroon (18,0 miljoonaa euroa 1-6/1999). Yhtiöllä on neljä tehdasta, joista Vuokatin ja Viron tehtaat ovat erikoistuneet elektroniikkavalmistukseen sekä Helsingin ja Vaasan tehtaat mekaniikkavalmistukseen.

Incap-konsernin henkilöstön määrä oli kesäkuun lopussa 923, joista Incap Electronicsin palveluksessa on 650. Konsernin emoyhtiö on Helsingin Pörssissä noteerattu Incap Oyj.

Oulussa 6. syyskuuta 2000

INCAP OYJ
Hallitus

Paula Kähkönen
tiedottaja