Nokia laajentaa New World Mobilityn GSM-verkkoa Hong Kongissa


New World Mobility ja Nokia ovat allekirjoittaneet noin 130 miljoonan markan (18 milj. USD) sopimuksen New World Mobilityn GSM 1800 -verkon seitsemännestä laajennuksesta. Laajennus valmistuu tämän kuun lopussa.

Nokia on toimittanut New World Mobilitylle GSM-verkon infrastruktuuria vuodesta 1996 ja on sen ainoa laitetoimittaja. Yritykset tekevät yhteistyötä myös valmistautumisessa seuraavan sukupolven palveluihin. Nokia on toimittanut New World Mobilitylle mm. 3G-testijärjestelmän sekä GPRS-runkoverkkojärjestelmän, jonka New World Mobility on jo ottanut käyttöön.

Nyt sovitusssa laajennuksessa Nokia toimittaa New World Mobilitylle suurikapasiteettisia matkapuhelinverkon keskuksia ja tukiasemaohjaimia, jotka kasvattavat verkon kapasiteettia 1,15 miljoonaan tilaajaan.

New World Mobility on Hong Kongin johtava ja voimakkaimmin kasvava matkapuhelinoperaattori, jolla oli syyskuussa 630 000 tilaajaa eli yli kolmasosa kokonaismarkkinasta. New World Mobilityn omistavat New World Development ja INFA Technologies. Sen tarjoamia lisäarvopalveluita ovat mm. WAP-palvelut, vastikään aloitetut GPRS-palvelut, langattoman kaupankäynnin palvelut ja taloustietopalvelut. Tavoitteena on jatkossa tarjota myös langattomia multimediapalveluita.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks, viestintäosasto
Puh. (09) 5113 8193
Fax. (09) 5113 8199
Sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com