Nokia toimittaa Redbackin SmartEdge™ 800 Router-reitittimiä Tele2 Swedenille Ruotsiin


 Johtava eurooppalainen tietoliikennepalveluiden tuottaja Tele2 Sweden on valinnut Nokian toimittamat Redback SmartEdge™ 800 Router -reitittimet. Runkosopimus kattaa ensivaiheessa toimitukset Tele2:lle Ruotsiin, mutta voi laajentua koskemaan myös Tele2 AB:n operoimia tytäryhtiöitä muissa maissa.
 
Nokia toimittaa Tele2 Swedenille SmartEdge™ 800 Router -reitittimet ja niihin liittyvät tukipalvelut. Toimitukset aloitetaan heti.
 
”Olemme erittäin iloisia yhteistyöstämme Tele 2:n kanssa. Sopimus korostaa Nokian ja Redbackin yhteistyötä ja sen tuloksena syntyneitä tuotteita, myyntiyhteistyötä sekä asiakastukipalveluita”, sanoo johtaja Ari Lehtoranta Nokian Broadbans Systemsistä.
 
SmartEdge™ 800 Router-reitittimien avulla on mahdollista tarjota yrityksille laaja valikoima kehittyneitä IP-pohjaisia sovelluksia ja palveluita. SmartEdge™ 800 Router -reitittimet toimivat virtuaaleissa rajapinnoissa ja ne mahdollistavat asiakkaalle mm. erilaisten VPN (Virtual Private Network) -ratkaisujen käytön.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.
 
Lisätietoja:
 
Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
nokia.networks@nokia.com
www.nokia.com
www.nokia.fi