Miljoona pelaajaa rekisteröityi Nokia Game -peliin


 Vuoden 2002 Nokia Game on saavuttanut uuden rekisteröitymisennätyksen. Tähän mennessä miljoona pelaajaa on ilmoittanut osallistumisestaan Nokia Game –peliin. Miljoonan rekisteröitymisen rajapyykki merkitsee samalla sitä, että peliin ei enää voi osallistua enempää halukkaita.
 
Nokia Game 2002 pelataan 11.-29. marraskuuta yhdeksällä kielellä 25 maassa yhtäaikaa. Osallistujat saavat pelin alkaessa tehtävän, joka heidän täytyy ratkaista erilaisten johtolankojen avulla. Pelaajat saavat tietoa, ohjeita ja vinkkejä useiden eri medioiden kautta; näihin kuuluvat muun muassa internet, tekstiviestit, chat, puheviestit sekä webbisivuilla näytettävät mini-elokuvat.
 
“Olemme ilahtuneita miljoonan pelaajan rekisteröitymisestä tämän vuoden Nokia Gameen. Pelin suosio on ylittänyt odotuksemme, ja se kuvastaa innostuneisuutta ja yhteisöllisyyttä eri pelaajien välillä niin Euroopassa kuin Lähi-idän maissakin. Toivotamme kaikille pelaajille onnea musiikkibisneksen saloihin perehtymisessä, joka on tämän vuoden Nokia Gamen teemana”, sanoi markkinointijohtaja Pekka Rantala Nokia Mobile Phonesista.
 
Pelin päättyessä jokaisen osallistuvan maan 50-100 parasta pelaajaa voittaa uuden Nokia 3650 -puhelimen, jossa on sisäänrakennettu kamera, videokamera ja videokuvan katselumahdollisuus. Voittajat ovat ensimmäisiä tämän uuden puhelimen käyttäjiä omassa maassaan.
 
Rekisteröintejä tämän vuoden Nokia Game -peliin ei enää oteta vastaan. Lisätietoja Nokia Gamesta on saatavilla osoitteesta www.nokiagame.com . Niille kävijöille, jotka jättävät sivuille sähköpostiosoitteensa, on luvassa ensimmäisten joukossa tietoa tulevista Nokia Game –aktiviteeteista.
 
Lisätietoja:
 
Nokia Mobile Phones
Viestintäosasto
Puh. 07180 08000
Sähköposti: nokia.mobile.phones@nokia.com
www.nokia.fi