Benoemingen bestuur AND International Publishers N.V


M.P. (Maarten) Oldenhof is per 1 december benoemd tot Chief Executive Officer (CEO). Hij volgt in deze hoedanigheid Kenny van Ierlandt op, met wiens ontslagaanvrage de aandeelhouders akkoord zijn gegaan. Maarten Oldenhof heeft sedert 1999 deel uitgemaakt van de Groepsdirectie RAI Group als Algemeen Directeur Exibitions, Multimedia & Publishing (EM&P) en als Directeur RAI catering. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als algemeen directeur van AFC Ajax N.V. en AFC Ajax.
De directie van AND International Publishers bestaat per 1 december uit de heren
Oldenhof (CEO) en Mirovic (CFO).
Benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen zijn O (Otto) van ’t Hof, voormalig managing director van Almos Systems en P.W. (Pieter Willem) Middelhoven, Directeur PPM Zaanstreek-Waterland/Middelhoven beheer B.V. De heren P. van den Hoek en H. Trépant zijn in de vergadering teruggetreden als commissaris. De heer A. Bouten zal eind december terugtreden als commissaris.
De raad van commissarissen zal daarmee per eind december bestaat uit de heren Faas, Middelhoven en Van ’t Hof. Uit hun midden zullen zijn een voorzitter kiezen.