Kontraktsforlengelse i Mexicogolfen


Ocean Oil Construction and Services Ltd. har tildelt Prosafe kontraktsforlengelse for bruk av selskapets halvt-nedsenkbare servicerigger Jasminia og Safe Regency i Mexico. Kontraktsforlengelsen for Jasminia har en varighet på 74 dager og løper fra 1. januar 2003 og kontraktsforlengelsen for Regency har en varighet på 109 dager og løper fra 1. januar 2003. Kontraktsforlengelsene har en totalverdi på USD 5,8 mill.
Tildelingen av disse kontraktene viser igjen styrken i dette markedet, og bekrefter at Prosafe sammen med partner Cotemar har en sterk posisjon i boligriggsegmentet.
Prosafe er verdens ledende eier og operatør av halvt- nedsenkbare servicerigger, den største aktøren innen plattformboring i Norge og en ledende eier og operatør av flytende produksjons- og lagringsfartøyer utenfor Nordsjøen. Prosafe omsatte for kr 2,4 milliarder i 2001 og sysselsetter om lag 1700 personer. Prosafe har operasjoner i Nordsjøen, Sørøst-Asia, India, Egypt, Vest-Afrika og Mexicogolfen. Hovedkontoret ligger i Stavanger. Prosafe er notert på Oslo Børs` hovedliste med ticker-kode PRS. Ytterligere informasjon om selskapet er tilgjengelig på www.prosafe.com.
Tananger, 2. januar 2003
 
 

Attachments

Kontraktsforlengelse i Mexicogolfen