Modul 1 har tecknat ett ramavtal med Västra Götalandsregionen (VGR)


Modul 1 har tecknat ett ramavtal med Västra Götalandsregionen (VGR)

Modul 1 har sedan år 2006 samarbetat med VGR om att  ta fram en regional lösning för ”Vården på webben” som skall omfatta hela sjukvården - landsting, kommuner och privata vårdgivare. Det nyligen tecknade ramavtalet stärker ytterligare Modul 1s möjligheter att leverera IT-konsulttjänster till VGR. Ramavtalet löper i två år med option på förlängning i ytterligare 2 år och VGR räknar med att årligen upphandla IT-konsulttjänster för ca 20 Mkr.
”Ramvtalet med VGR är viktigt och möjliggör för Modul 1 att ytterligare stärka bolagets positioneringen inom portaler och vård på webben ”, säger Marcus Täck Regionchef på Modul 1 Data AB.


För mer information kontakta:
Marcus Täck, Regionchef Modul 1 Data AB, 0730-37 84 05


Om Modul 1 
Modul 1 är ett svenskt IT-konsultföretag som utvecklar, kvalitetssäkrar och underhåller affärsstödjande IT-lösningar samt erbjuder specialisttjänster. Kunderna är stora och medelstora företag och organisationer. Modul 1 sysselsätter ca 175 personer och har verksamheter i Stockholm, Göteborg, och Sundsvall. Modul 1 har status som Microsoft Managed Partner och Microsoft Gold Partner samt IBM Business Partner. Modul 1 är noterat på Stockholmsbörsens lista Nordic small cap Information technology. För mer information, besök www.modul1.se.


Om VGR
I Västra Götalandsregionen finns 50 000 anställda. Den allra största delen är sjukvårdsanställda på de 17 sjukhusen, de 134 vårdcentralerna och de ca 170 tandvårdsklinikerna. Men regionen ansvarar också för en hel del annan verksamhet. Till exempel: GöteborgsOperan, Västtrafik, Västergötlands museum, Billströmska folkhögskolan och Musik i Väst. 

Attachments

02202193.pdf