INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S


For generalforsamlingen er der følgende dagsorden:
 
1.       Ledelsens beretning
 
2.       Fremlæggelse og godkendelse af årsrapport
 
3.       Anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport  
 
4.       Valg af medlemmer til bestyrelsen
 
Bestyrelsen foreslår, at Jørgen Worning, Jens S. Stephensen, Torkil Bentzen, Jesper Ovesen og Martin Ivert genvælges. Bestyrelsen foreslår, at Vagn Ove Sørensen vælges i stedet for Søren Vinther, der ikke stiller op til genvalg.
[Ledelseshverv og baggrund for de enkelte kandidater fremgår af selskabets hjemmeside www.flsmidth.com eller www.flsmidth.com/investor].
 
5.       Valg af revisor
 
Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab.
 
6.       Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer
 
a. Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen gives bemyndigelse til i tiden indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier op til en pålydende værdi af i alt 10 % af selskabets aktiekapital, jf. aktieselskabslovens § 48. Vederlaget må ikke afvige fra den på erhvervelsestidspunktet på OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S noterede officielle kurs med mere end 10 %.
 
b. Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til at træffe beslutning om uddeling af ekstraordinært udbytte. Vedtagelse vil medføre, at beslutningen optages i vedtægterne som nyt pkt. 5 i § 4.
 
7.       Eventuelt
 
Årsrapport for 2008 tillige med dagsorden for generalforsamlingen og de fuldstændige forslag fremlægges sammen med selskabets vedtægter til gennemsyn for aktionærerne på selskabets hovedkontor fra torsdag den 26. marts 2009 på adressen Vigerslev Allé 77, 2500 Valby. Dokumenterne vil endvidere være tilgængelige på selskabets hjemmeside www.flsmidth.com/investor.
 
Adgangskort til generalforsamlingen kan rekvireres ved henvendelse til VP Investor Services A/S, telefon 4358 8892 eller fax 4358 8867, eller ved personlig eller skriftlig henvendelse til FLSmidth & Co. A/S, Vigerslev Allé 77, 2500 Valby. Adgangskort kan yderligere rekvireres på VP Investor Services A/S' hjemmeside www.vp.dk/gf eller på FLSmidth & Co. A/S' hjemmeside www.flsmidth.com/investor. Adgangskort kan rekvireres indtil tirsdag den 14. april 2009 kl. 16.00.
 
For navnenoterede aktionærer udstedes adgangskort til den, der ifølge aktiebogen er noteret som aktionær. For aktionærer, der ikke er noteret i aktiebogen, udstedes adgangskort mod forevisning af behørig dokumentation for aktiebesiddelsen i form af en ikke mere end 5 dage gammel depotudskrift fra Værdipapircentralen eller det kontoførende institut (depotstedet).
 
Forslagene på dagsordenen kan vedtages med simpel majoritet.
 
Selskabets aktiekapital på nominelt DKK 1.064.000.000 er fordelt på aktier á DKK 20. Hvert aktiebeløb på DKK 20 giver 20 stemmer. I henhold til vedtægternes § 8, stk. 2, er det en betingelse for udøvelse af stemmeret på aktier erhvervet ved overdragelse, at aktionæren er blevet noteret i selskabets aktiebog eller har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse forud for indkaldelsen til generalforsamlingen.
 
Fuldmagt
Hvis De er forhindret i at deltage i generalforsamlingen, kan De på fuldmagtsblanketten, der findes på bagsiden af tilmeldingsblanketten, vælge at give fuldmagt til bestyrelsen til at afgive de stemmer, der er tilknyttet Deres aktier. I dette tilfælde vil Deres stemmer blive anvendt i overensstemmelse med bestyrelsens anbefaling. De kan også vælge at give afkrydsningsfuldmagt til bestyrelsen ved at afkrydse, hvordan De ønsker, at bestyrelsen skal afgive Deres stemmer. De kan endvidere give fuldmagt til navngiven tredjemand. I dette tilfælde vil Deres fuldmægtig få tilsendt adgangskort fra VP Investor Services A/S. Dette skal medbringes til generalforsamlingen.
 
Såfremt De vælger at gøre brug af fuldmagt sendes fuldmagtsblanketten til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S, eller på
fax 4358 8867, eller De kan på selskabets hjemmeside www.flsmidth.com/investor eller på www.vp.dk/gf afgive elektronisk fuldmagt.
 
Den underskrevne fuldmagtsblanket skal være VP Investor Services A/S i hænde senest tirsdag den 14. april 2009, kl. 16.00.
 
Valby, marts 2009
FLSmidth & Co. A/S
Bestyrelsen
 
 
 
For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Attachments

Link til pdf-version