FLSmidth indgår aftale om køb af EEL India Limited


EEL India Limiteds produktprogram omfatter bl.a. roterende pakkemaskiner til pakning i sække samt sækkelæsseanlæg, silofødnings- og silotømningsanlæg, læsseanlæg til løs cement samt roterende og stationære anlæg til påfyldning af storsække på cementfabrikker og i beslægtede industrier. Virksomheden råder over tre fabrikker i nærheden af New Delhi og beskæftiger 225 fastansatte medarbejdere samt et stort antal kontraktansatte. Den årlige omsætning er på 200 mio. DKK.
 
Købet af EEL India Limited understøtter de tilsvarende aktiviteter, der varetages af italienske Ventomatic, et større produktselskab i FLSmidth-koncernen som er i god vækst globalt og derfor mangler ekstra produktionskapacitet. FLSmidths stærke position inden for den globale cementindustri åbner mulighed for udvidelse af EEL India Limiteds aktiviteter på det internationale cementmarked.
 
"FLSmidth fortsætter med at udvikle firmaets stærke position på det meget lovende indiske marked. Indiens cementforbrug stiger fortsat, selv med den nuværende finansielle krise, og landet er nu verdens næststørste marked for pakket cement. Købet styrker yderligere vores fokus på øget indkøb til internationale projekter fra lande med et konkurrencedygtigt omkostningsniveau," siger adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.
 
EEL blev stiftet i 1988 som et anpartsselskab. I 1996 blev firmaet omdannet til et aktieselskab under navnet EEL India Limited.
 
                                           -------------------------------------
 
Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.
 
For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.
 
Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations

Attachments

Link til PDF version