FLSmidth vinder aluminaprojekt i Indien


Denne ordre på bauxitmøller bekræfter FLSmidths førende position på aluminamarkedet i Indien, hvor de seneste tre ordrer fra forskellige kunder er gået til FLSmidth. I leverancen af bauxitudstyr indgår tre stavmøller med en kapacitet på 300 tons i timen samt lagertanke, materialehåndteringsudstyr og pumper.
 
Leverancen af slamseparationsudstyr omfatter ni udfældningstanke som indgår i et rensningsanlæg samt doseringssystemer til flokkuleringsmiddel, lagertanke, pumper/ventiler og rørledninger. Separationsanlægget indgår som en integreret del i al aluminaproduktion, og FLSmidth er markedsledende på verdensplan inden for konstruktion af sådanne anlæg. Leverancen til Utkal Alumina International Limited omfatter således højdensitetsfortykningstanke, som reducerer fabrikkens areal og sikrer en bedre genindvinding af soda og mindre mængder af slam, der skal bortskaffes.
 
I maj 2008 opnåede FLSmidth endvidere ordrer fra Utkal Alumina International Limited på en gassuspensionskalcinator og et kulhåndteringsanlæg til det samme anlæg.
 
"Denne række af ordrer fra en enkelt kunde bekræfter FLSmidths førende kompetence inden for integrerede systemer samt vores position som totalleverandør til aluminiumindustrien, " udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.
 
Ordrerne vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening, indtil de er afviklet ved udgangen af 2010.
 
 
                                           -------------------------------------
 
 
Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.
 
For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.
 
 
Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations

Attachments

Link til PDF version