FLSmidth vinder cementordrer i Uruguay


Til Minas fabrikken skal FLSmidth levere et komplet kulmølleri med råkulsfødning, en ATOX kulmølle samt en finkulssilo med fødning og brændere. Derudover skal FLSmidth levere en komplet ovnlinie med slamtørrer og to-trins forvarmer, SF-køler og klinkertransportbånd samt en komplet el- og kontroludstyrspakke.
 
Minas fabrikken klargøres til en mulig senere omstilling til tørproces, hvilket er en mere energibesparende cementfremstillingsproces, som vil medføre en væsentlig reduktion af fabrikkens udledning af NOx.
 
Til Paysandú fabrikken skal der ligeledes leveres et komplet kulmølleri med råkulsfødning, en ATOX kulmølle samt en finkulssilo med fødning og brændere. Kulmølleriet skal forarbejde kul til fabrikkens to cementovne. Leverancen til Paysandú omfatter også en komplet el- og kontroludstyrspakke.
 
FLSmidth har ydermere underskrevet supervisionskontrakter for begge fabrikker. Kontrakterne løber indtil 2012 og indbefatter tilsyn og overvågning af opførelse, montage og igangsætning af de to produktionsanlæg.
 
"Med disse ordrer bygger FLSmidth videre på et specielt godt kundeforhold, der startede tilbage i 1956, da FLSmidth leverede den første ovnlinie til den dengang nyopførte Minas cementfabrik. Vi er stolte af og glade over at fortsætte samarbejdet med ANCAP, og nu at være med til at kvalitetssikre og modernisere deres cementproduktion," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.
 
Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening frem til midten af 2010, hvor udstyret sættes i drift samt i de år, hvor supervisionskontrakterne løber.
 
-------------------------------------
 
Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til Koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.
 
For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.
 
 
Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations

Attachments

Link til PDF-version