FLSmidth skal levere endnu et aluminaprojekt i Indien


I ordren indgår bl.a. konstruktion, ingeniørarbejder og tilsyn med hele leverancen. Udstyrsleverancerne omfatter en suspensionskalcinator, lagerudstyr til hydrat, vakuumfiltre, posefiltre, transportbånd og materialehåndteringsanlæg til to siloer som hver rummer 25.000 tons.  
 
Denne ordre er endnu en stor ordre fra aluminaindustrien, og det er den fjerde kontrakt på kalcineringsanlæg til gassuspension, FLSmidth har modtaget i Indien inden for de sidste fire år.
 
FLSmidths projektcenter i Indien står for det indledende ingeniørarbejde samt for koordinering og afvikling af ordren. Det indiske projektcenter har samlet et globalt hold af FLSmidth-specialister udstyret med den bedstmulige teknologi for at kunne levere en "One Source, One Partner" løsning til Anrak Aluminium.
 
"Ordren fra Anrak Aluminium, som følger i kølvandet på ordrerne fra Utkal Alumina projektet, understreger FLSmidths førende position inden for levering af teknologi og udstyr til aluminaindustrien," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.
 
 
-------------------------------------
 
 
Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.
 
For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.
 
 
Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations
 

Attachments

Link til pdf version