FLSmidth modtager kobberordre i Peru


FLSmidth skal yde detaljeret ingeniør- og konstruktionsarbejde samt fremstilling og levering af udstyr, herunder to langdistance transportanlæg, syv interne transportanlæg og to fødebånd. Langdistance transportanlægget bliver en af verdens mest komplekse transportører. Det bliver 5,2 kilometer langt og får en installeret ydelse på 9 MW. Transportanlægget forløber i komplekse vandrette og lodrette kurver og kan enten forbruge eller regenerere energi alt afhængig af belastningen.

"Peru er fortsat et af de mest aktive mineralområder i verden, og FLSmidth har i mange år været til stede i landet. Det FLSmidth-ejede selskab Conveyor Engineering har leveret materialehåndteringsløsninger i Peru siden midten af halvfemserne og har stået for nogle af de største anlæg i landet. Transportløsningen som indgår i denne ordre, bygger på den mest avancerede teknologi og knowhow - og er således et af de mest komplekse transportanlæg nogensinde," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening, indtil udstyret er færdigleveret ultimo 2010.
   
                                           -------------------------------------
 
 
Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.
 
For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.
 
 
Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations

Attachments

Link til PDF-version