FLSmidth opnår stor kobberordre i Chile


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 15-2010, 12. maj 2010

FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af mere end 440 mio. kr. med Minera Lumina Copper Chile på levering af konstruktion, ingeniørarbejde og procesudstyr til et kobber- og molybdænanlæg ved Caserones-minen i det centrale Chile. Minera Lumina Copper Chile ejes i fællesskab af Nippon Mining & Metals Co., Ltd. og Mitsui Mining & Smelting Co., Ltd.

 

Caserones-anlægget skal behandle ca. 105.000 tons primær og sekundær kobbermalm i døgnet.

 

Leverancen omfatter en primærknuser, kegleknusere, semi-autogenmøller og kuglemøller, cykloner, flotationsudstyr og fortykkere. Efter udarbejdelsen af detaljeret ingeniørarbejde og fastlæggelse af endelige leveringssteder vil transportbånd, bæltefødesystemer og pumper blive tilføjet ordren. Dette vil bringe den samlede ordreværdi op på ca. 585 mio. kr.   

 

"Denne ordre på alt primært procesudstyr til et stort kobberkoncentratoranlæg er en meget vigtig ordre for FLSmidth som demonstrerer det fokus og de synergier der opnås gennem vores One Source-strategi. De senere års virksomhedsopkøb har placeret FLSmidth som den primære leverandør af procesudstyr til mine- og metalindustrien. Værdien for vore kunder ligger i at FLSmidth kan levere udstyr til det samlede produktionsflow og inden for nogle uger efter ordreafgivelsen levere det ingeniørmæssige grundlag til hele processen, hvilket reducerer omkostningerne til ingeniørarbejde samt, hvilket især er vigtigt for et stort projekt, sparer tid," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.  

 

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening indtil udgangen af 2012.

 

               -------------------------------------

 

 

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

 

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

 

 

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version