FLSmidth opnår ordre på fem ovnlinier i Brasilien


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 26-2010, 13. juli 2010

FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af DKK 265 mio. med det brasilianske selskab Votorantim Cementos på levering af fem ovnlinier til fem forskellige cementfabrikker i Brasilien som led i Votorantims igangværende modernisering af deres produktionsanlæg.

 

Ordren omfatter udstyrsleverancer til tre produktionslinier hver med en kapacitet på 3.000 tons i døgnet og til to linier hver med en kapacitet på 5.000 tons i døgnet samt tilhørende assistance i forbindelse med ingeniørarbejde og opstart. Leverancerne til hver af de tre 3.000 tons anlæg omfatter en 3-base ovn 4,15 x 64 m, en Cross-Bar(TM) køler og en 5-trins ILC forvarmer. Tilsvarende omfatter de to 5.000 tons anlæg hver en 3-base ovn, 4,75 x 74 m, en Cross-Bar køler og en 5-trins ILC-forvarmer.

 

"FLSmidth er stærkt repræsenteret på det brasilianske marked og har i mange år samarbejdet med Votorantim, som er en af verdens ti største cementproducenter. Med den senere tids vækst i efterspørgslen efter cement i Brasilien er landet blevet verdens femtestørste forbruger af beton hvor VM i fodbold i 2014 og de olympiske lege i 2016 bidrager til yderligere vækst i cementforbruget," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

 

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening frem til idriftsættelsen i midten af 2013.

 

                -------------------------------------

 

 

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncernfinans- og økonomidirektør Poul Erik Tofte, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

 

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

 

 

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version