Par pārvaldes tiesību nodošanu IPAS „Finasta Asset Management”


Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir atļāvusi IPAS „Finasta Asset Management Latvia” nodot AIF „Baltic Index fonds” ( turpmāk tekstā – Fonds) pārvaldes tiesības IPAS „Finasta Asset Management”.

Plānots, ka Fonda pārvaldes tiesību nodošana notiks 2011. gada otrajā ceturksnī, ka Fonda pārvaldnieka pienākumus turpinās pildīt Andrejs Martinovs un ka Fonda ieguldījumu politika sakarā ar pārvaldes tiesību nodošanu netiks mainīta.

Par IPAS Finasta Asset Management Latvia

Starptautiskajā investīciju holdingā AB "Finasta Holding" ietilpstošā IPAS "Finasta Asset Management" ir ieguldījumu pārvaldes sabiedrība, kas pārvalda divus ieguldījumu plānus "Finasta konservatīvais ieguldījumu plāns" un "Finasta universālais ieguldījumu plāns", kā arī atvērto ieguldījumu fondu "Baltic Index fonds" un slēgto ieguldījumu fondu "Finasta Fund Gamma”.

Par IPAS „Finasta Asset Management”

Starptautiskajā investīciju holdingā AB "Finasta Holding" ietilpstošā IPAS „Finasta Asset Management” ir ceturtais lielākais pensiju 2. līmeņa pārvaldītājs Latvijā. IPAS „Finasta Asset Management” pārvalda arī piecus pensiju 3. līmeņa plānus, trīs atvērtos ieguldījumu fondus un privāto un institucionālo klientu individuālos ieguldījumu portfeļus