3L System tecknar avtal med Sverigehuset


Solna, 2011-01-10 11:51 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Sverigehuset, ett av de ledande och mest välrenommerade husföretagen i Sverige, har valt 3L Systems affärssystem 3L Pro för hantering av hela sitt ekonomiska flöde, från idé och projektering till överlämning av avslutad byggnation.

– Sverigehuset är ytterligare ett gott exempel på hur affärssystemet 3L Pro vinner i mark som den ledande lösningen bland de större etablerade bygg- och fastighetsbolagen. Vår strategi är fortsatt att vara en nischad och specialiserad systemleverantör och affären med Sverigehuset är ännu ett bevis på att vi valt rätt spår, säger Fredrik Ruben, VD & Koncernchef för 3L System Group.

Genom att gå över till 3L Pro vinner Sverigehuset stora fördelar i styrningen av hela sin verksamhet, från ekonomi och hyror till lönehantering. Sverigehuset är ett projektutvecklingsföretag av bostäder och arbetar med totalansvar, från idé till färdigt projekt. Detta innebär att Sverigehuset köper mark, planlägger den i samarbete med kommunen, upphandlar husentreprenaden, marknadsför och säljer.

– Affärssystem 3L Pro gick vinnande ur vår upphandling baserat på den kompletta och heltäckande lösning som systemet erbjuder. Sverigehuset befinner sig nu i en tillväxtfas och både verksamhetens och omvärldens ökande behov kräver att vi har rätt systemstöd. Detta infrias av 3L Pro, säger Eva Sigurgeirsdottir, Ekonomichef på Sverigehuset.

Affärssystemet 3L Pro hanterar det mesta inom bygg- och fastighetsbranschen, såsom ekonomi, projektredovisning, olika avtalsformer och teknisk fastighetsförvaltning. En ny användare kan börja i stor eller liten omfattning och bygga ut systemet efter hand som nya behov uppstår.


För mer information kontakta gärna:

Fredrik Ruben, VD & Koncernchef
3L System Group (publ.)
Tel: 08-705 38 00
E-post: fredrik.ruben@3lsystem.com

Eva Sigurgeirsdottir, Ekonomichef
Sverigehuset i Göteborg AB
Tel: 031-775 03 20
E-post: eva.sigurgeirsdottir@sverigehuset.se

 

 

Om 3L System Group:
3L System Group utvecklar avancerade mjukvarusystem för att hjälpa kunder inom bygg-, fastighets- och mediebranschen att
uppnå konkurrensfördelar i en värld där service och affärer allt oftare sker online. Bolaget tillhandahåller dessutom kundanpassningar, installation, utbildning och support kring produkterna. Bolagets aktier handlas på First North och Avanza Bank är bolagets Certified Adviser. Se även www.3lsystem.com


Attachments

Pressmeddelande 3L tecknar avtal med Sverigehuset.pdf