Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling


Stamholmen 70, 2650 Hvidovre, 2011-01-14 10:22 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Dagsorden

1.             Ledelsens beretning om Selskabets virksomhed.

2.                Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse.

3.                Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

4.                Valg af medlemmer til bestyrelsen.

                    På valg er N.E. Nielsen og Johannes Madsen-Mygdal. Bestyrelsen foreslår genvalg.

5.                Valg af revisor.

                   Bestyrelsen foreslår genvalg af Theill Andersen Statsautoriseret RevisionsPartnerselskab.

6.                Forslag fra bestyrelsen:

                   6.1. Ændring af selskabets vedtægter

             6.1(a)                     Vedtægterne revideres i overensstemmelse med den nye selskabslov for så vidt angår indkaldelse til og deltagelse i generalforsamling, jf. vedtægternes §§ 9-12 og § 14.

 6.1(b) Vedtægterne ændres som følge af den nye selskabslov: i) ”aktiebog” ændres til ”ejerbog”, jf. vedtægternes §§ 6 og 9 og ii) ”Aktieselskabsloven” ændres til ”Selskabsloven”, jf. vedtægternes §§ 8(b) og 14.

6.1(c)    Måde for indkaldelse til generalforsamling i vedtægternes § 9 ændres fra ”ved bekendtgørelse i et landsdækkende dagblad og ved brev til de i selskabets aktiebog noterede aktieejere” til ”via selskabets hjemmeside (www.intermail.dk) og Erhvervs- og Selskabsstyrelsens IT-system samt ved brev til de i selskabets ejerbog navnenoterede aktionærer”.

6.1(d)   Efter selskabets respektive binavne i vedtægternes § 1 slettes ”(InterMail A/S)”, idet dette ikke længere er et krav.

6.1(e)    Navnet på selskabets aktiebogsfører (ejerbogsfører) ændres til Computershare A/S, jf. vedtægternes § 6.

6.1(f)    Forældelsesfristen vedrørende ikke-hævet udbytte i vedtægternes § 7 ændres fra 5 år til 3 år som følge af en generel reduktion af forældelsesfristen under dansk ret.

6.1(g)   Bemyndigelsen i vedtægternes § 8a slettes, idet bemyndigelsesperioden er udløbet.

6.1(h)   I vedtægternes § 11 præciseres det, at der er tale om ”den generalforsamlingsvalgte” revisors beslutning, og i vedtægternes § 16 erstattes ordet ”udpeger” med ordet ”ansætter”.

6.1(i)     I vedtægternes § 13 præciseres det, at generalforsamlingsprotokollen alene skal underskrives af dirigenten, at generalforsamlingsprotokollen eller en bekræftet udskrift heraf skal gøres tilgængelige for selskabets aktionærer, samt at eventuelle afstemningsresultater skal offentliggøres på selskabets hjemmeside.

6.1(j)     Valgperioden for de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer i vedtægternes § 15 ændres fra 2 år til 1 år.

6.1(k)    Ivedtægternes § 15 indsættes en aldersgrænse for de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer på 70 år.

6.2        Ændring af Selskabets overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion med tilhørende ændring af vedtægternes § 8b (som hvis forslaget i pkt. 6.1(g) bliver godkendt bliver til § 8a).

6.3        Selskabets bestyrelse bemyndiges til indtil den 31. januar 2012 at lade Selskabet erhverve op til 10 % af Selskabets aktiekapital som egne aktier til en kurs, der svarer til den på NASDAQ OMX Copenhagen A/S noterede køberkurs med tillæg eller fradrag af 10 %.

6.4        Bestyrelsen med substitutionsret bemyndiges til at anmelde det vedtagne og foretage de ændringer heri, som Erhvervs- og Selskabsstyrelsen eller andre myndigheder måtte kræve eller henstille foretaget som betingelse for registrering eller godkendelse.

 

Forslaget under pkt. 6.1(b)-6.1(k) kræver vedtagelse med kvalificeret flertal, jf. selskabslovens § 106, stk. 1 samt vedtægternes § 14. Forslaget under pkt. 6.2-6.4 kræver vedtagelse med simpelt flertal, jf. selskabslovens § 105 samt vedtægternes § 14. Godkendelse af forslaget i pkt. 6.1(a) vedtages, hvis blot én aktionær stemmer for forslaget, jf. § 55, stk. 3 i bekendtgørelse om delvis ikrafttræden af lov om aktieselskaber og anpartsselskaber (selskabsloven).

 

Dagsorden, årsrapport med koncernregnskab og fuldstændige forslag vil være fremlagt til eftersyn for aktionærerne på Selskabets hjemmeside (www.intermail.dk) samt på Selskabets kontor Stamholmen 70, 2650 Hvidovre, tlf. 3966 0922 fra mandag den 13. januar 2011. Det samme udsendes samtidig til enhver noteret aktionær, som har fremsat begæring herom.

 

Adgang til generalforsamlingen kræver, at aktionæren eller dennes fuldmægtig senest 5 dage før generalforsamlingen har løst adgangskort for sig selv og eventuel medfølgende rådgiver. Adgangskort til generalforsamlingen kan rekvireres ved anvendelse af det udsendte bestillingskort, via selskabets hjemmeside (www.intermail.dk), eller ved henvendelse til Selskabet kontor, Stamholmen 70, 2650 Hvidovre, tlf. 3966 0922 indtil fredag den 21. januar 2010 kl. 16.00, jf. vedtægternes § 12.

 

Aktionærer, der er forhindrede i at deltage i general­forsam­lingen kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller en navngiven tredjemand. Såfremt der vælges at give møde ved fuldmægtig, skal fuldmagtsblanketten udfyldes, underskrives og returneres til Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte, således at blanketten er Computershare A/S i hænde senest den 21. januar 2011 kl. 16.00. Afgivelse af fuldmagt kan inden for samme frist tillige ske via Selskabets hjemmeside www.intermail.dk.

 

InterMail A/S’ aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet 23.045.100 kr., fordelt på 5.400.000 A-aktier og 17.645.100 B-aktier. Hvert A-aktiebeløb på kr. 20,- giver 10 stemmer, og hvert B-aktiebeløb på kr. 20,- giver én stemme på generalforsamlinger. Stemmeret for navnenoterede aktier, der er erhvervet ved overdragelse, er betinget af, at aktierne er blevet noteret på navn i aktiebogen, eller at aktionæren har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse, jf. vedtægternes § 14.

 

Hvidovre, januar 2011

Bestyrelsen


Attachments

Indkaldelse.pdf