RAMIRENT OSTAA KONEVUOKRAUSLIIKETOIMINNAN TANSKASSA


Ramirentin tanskalainen tytäryhtiö Ramirent A/S on tänään allekirjoittanut sopimuksen ostaa Länsi-Jyllannissa sijaitsevan Jydsk Materiel Udlejningin konevuokraamoliiketoiminnan. Ramirentille hankittu liiketoiminta merkitsee arviolta 1,5 miljoonan euron liikevaihtoa Tanskassa.Hankittu liiketoiminta yhdistetään 1.3.2011 alkaen konsernin lukuihin.

Vuonna 1940 perustettu Jydsk Materiel Udlejning (JMU) oli alun perin puusepänliike P. Korsholm Jeppesen & Søn. JMU on erikoistunut nostimien, työmaatilojen sekä pienkoneiden vuokraukseen ja sen asiakaskuntaan kuuluvat paikalliset ammattimiehet, keskisuuret urakoitsijat, teollisuus ja kotitaloudet. JMUlla on kaksi toimipistettä Herningissä ja Holstebrossa ja sen palveluksessa on kahdeksan henkeä mukaan lukien nykyinen omistaja, Peter Korsholm Jeppesen, jotka jatkavat yrityksessä.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleeksi uuden jäsenen, jolla on pitkä perinne vuokrausliiketoiminnassa, Ramirent-konserniin. Osto vahvistaa asemaamme pirstaloituneilla Tanskan markkinoilla ja tukee Ramirentin strategiaa tarjota nykyisille ja uusille asiakkailleen yhä laajemman toimipisteverkoston ja valikoiman vuokrauspalveluja,” sanoo Erik Høi, johtaja, SVP, Ramirent Tanska.

Ramirent on johtava yleiskonevuokraamo Tanskassa ja sen liikevaihto oli vuonna 2009 43 miljoonaa euroa. Kaupan jälkeen Ramirentillä on yhteensä 22 toimipistettä Tanskassa.

LISÄTIETOJA

Erik HØi, toimitusjohtaja, Ramirent Tanska, puh: +45 40 40 22 04,
e-mail: eho@ramirent.dk

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2009 konsernin liikevaihto oli 503 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.000 työntekijää 375 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

JAKELU: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet , www.ramirent.com