Årsrapport 2010


Pressemeddelelse   

Vordingborg Bank kom ud af 2010 med et godt resultat                                 

”Vordingborg Bank kom ud af 2010 med et resultat før den samlede betaling til Bankpakke I på 13,1 mio. kr. Efter at have betalt 5,7 mio. kr. til Bankpakke I, opnåede vi et tilfredsstillende resultat før skat på 7,4 mio. kr. Resultatet betyder, at vi er godt polstret til fremtiden og med vores høje soliditet, kan vi fortsætte med at støtte op om vores lokale erhvervsliv, så beskæftigelsen i vores markedsområde igen kan begynde at vokse. Vi har fortsat en lav økonomisk vækst i vores område, som bliver ved med at være ramt af den økonomiske udvikling i samfundet. Vi ser dog mere optimistisk på 2011, som tegner til at blive et vendepunkt efter næsten 3 år med økonomisk tilbagegang ”, udtaler bankdirektør Ole Kühnel.                                                         

Positivt forløb af Finanstilsynets ordinære tilsynsbesøg i december måned

” Finanstilsynet foretog i december måned et såkaldt ordinært tilsynsbesøg i vores bank. Det gjorde de sidste gang i 2005. Det var med stor tilfredshed, vi kunne konstatere, at Finanstilsynet ikke fandt nogen grund til at ændre på de nedskrivninger og tab på kunder, som vi allerede havde foretaget. Så vi sluttede året af med en god oplevelse ”, udtaler bankdirektør Ole Kühnel.           

Bortfaldet af Bankpakke I den 1. oktober blev helt udramatisk

”Den 1. oktober var af mange udråbt til at blive en dramatisk overgang for voressektor, hvor den generelle statsgaranti for indlån, også kaldet Bankpakke I,    faldt bort. Men for Vordingborg Banks vedkommende forløb det helt udramatisk, ogvi kan konstatere, at vores indlån er steget i forhold til 31/12 2010. Det er vinaturligvis meget tilfredse med, og det er et godt udtryk for den tillid vores kunder har vist os hele tiden. Vi glæder os over, at vi ikke længere skal betaletil Bankpakke I, der trådte i kraft den 1. oktober 2008. Det har været meget dyrt for alle pengeinstitutter, og Vordingborg Bank løber den samlede betaling op i hele 14,4 mio. kr. ”, udtaler bankdirektør Ole Kühnel.         

Spørgsmål kan rettes til bankdirektør Ole Kühnel på tlf. 5536 5240 eller mobil 2068 2119

 

 


Attachments

Arsrapport 2010.pdf Pressemeddelelse.pdf