Nørresundby Bank - Indkaldelse til ordinær generalforsamling


NASDAQ OMX Copenhagen A/S                                                           Dato: 13. februar 2011
Nikolaj Plads 6                              
1007 København K                                                                                 Selskabsmeddelelse nr. 3

 

 Selskabsmeddelelse

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

 Vi skal hermed meddele, at Nørresundby Bank afholder ordinær generalforsamling  

tirsdag den 8. marts 2011 kl. 17.30

 i  Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg med følgende dagsorden:

 1. Bestyrelsens beretning om bankens virksomhed i det forløbne år.

2. Fremlæggelse af årsrapport og eventuelt koncernregnskab med revisionspåtegning til godkendelse samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

3. Valg af medlemmer til repræsentantskabet.

4. Valg af mindst ét statsautoriseret revisionsfirma.

5. Eventuelle forslag fra bestyrelse, repræsentantskab eller aktionærer.

A) Godkendelse af bankens lønpolitik.

B) Anmodning om generalforsamlingens stillingtagen til, hvorvidt generalforsamlingen ønsker at tilkendegive, om Nørresundby Bank vil benytte afviklingsordningen i henhold til Lov om finansiel stabilitet § 16 f.

C) Anmodning om, at bestyrelsen - indtil den 8. marts 2016 - bemyndiges til at erhverve egne aktier inden for en samlet pålydende værdi af i alt 10 % af bankens aktiekapital jf. selskabslovens § 198.

Vederlaget må ikke afvige fra den på erhvervelsestidspunktet beregnede officielle kurs på NASDAQ OMX Copenhagen A/S med mere end 10 %.

Deltagelse i generalforsamlingen

Adgangskort kan bestilles i bankens hovedkontor, i samtlige afdelinger eller via InvestorPortalen på bankens hjemmeside www.noerresundbybank.dk i perioden 14. februar - 4. marts 2011.

Betingelserne for at deltage i og stemme på generalforsamlingen er, at aktierne er registreret i ejerbogen senest den 1. marts 2011, og at adgangskort er rekvireret senest den 4. marts 2011.

Opmærksomheden henledes endvidere på vedtægternes § 10, stk. 2, hvorefter stemmeretten afgøres på baggrund af de aktier, den enkelte aktionær i henhold til ejerbogen besidder den 1. marts 2011, som er registreringsdatoen.

Såfremt en aktionær ikke kan møde op, kan stemmeafgivelse ske pr. brev, eller der kan afgives fuldmagt senest den 4. marts 2011. Dette kan ske via InvestorPortalen på bankens hjemmeside. Desuden kan formularer hertil enten bestilles ved henvendelse i en af bankens afdelinger eller ved at sende en mail til direktionssekretariatet@nrsbank.dk, ligesom begge formularer er tilgængelige på bankens hjemmeside.

For en nærmere beskrivelse af aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret henvises til vedtægternes § 2, stk. 1 og § 10, stk. 2. Vedtægterne er tilgængelige på bankens hjemmeside.

For uddybende kommentarer henvises til bankdirektør Andreas Rasmussen eller bankdirektør Finn Øst Andersson på telefon 98 70 33 33.

 

Venlig hilsen

 

Andreas Rasmussen Finn Øst Andersson
Bankdirektør Bankdirektør

 


Attachments

2011.02.13_Indkaldelse_til_generalfrosamling.pdf