AS "Goldinvest Asset Management" yra oficialus Lenkijos "Mennica Polska SA" monetų kalyklos atstovas


Riga, Latvia, 2011-03-23 12:21 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- AS "Goldinvest Asset Management" yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su Lenkijos monetų kalykla "Mennica Polska SA" ir tokiu būdu AS "Goldinvest Asset Management" tapo oficialiu atstovu ir partneriu vienos iš plačiausiai žinomų ir prestižinių Europoje monetų kalyklų. Tai bendrovei suteikia galimybę pasiūlyti platesnį tauriųjų metalų monetų asortimentą savo klientams Baltijos šalyse ir NVS.

“Mennica Polska SA“ buvo įkurta 1766 m. Lenkijos karaliumi Stanislovu Augustu Poniatovskiu. Jo tikslu buvo įkurti monetų kalyklą, kurioje kaldintų gražiausias monetas Senajame Žemyne. Šiuo metu „Mennica Polska SA“ yra vienintelis Lenkijos nacionalinio banko apyvartinių ir kolekcinių monetų leidėjas. Taip pat šios monetų kalyklos dizaineriai ir kaldintojai išpildo užsienio emitentų ir numizmatinių kompanijų užsakymus. Šis monetų dvaras gavo daug prestižinių apdovanojimų, tarp kurių 2006 metų „gražiausios apyvartinės monetos pasaulyje - Expo 2005 2-zlotų monetos“ apdovanojimas tarptautinėje parodoje "Machina Desig".
     

Apie AS "Goldinvest Asset Management":

Bendrovė „Goldinvest Asset Management“ įsteigta 1997 metais, jos pagrindinė veikla yra tauriųjų metalų ir pramoninių prekių iš tauriųjų metalų supirkimas, apdorojimas ir pardavimas. Bendrovė taip pat prekiauja investiciniais tauriaisiais metalais (auksas, paladis, platina, sidabras ir tt) luitų ir monetų pavidalu, bei siūlo kredito paslaugą, įkeičiant tauriuosius metalus. Bendrovė įsteigė dukterinę įmonę Rusijoje ir filialą Lietuvoje. Jai priklauso UAB "VEF" ir "VEF komunikacijų Serviss" akcijų. Bendrovė yra įtraukta prekybai į alternatyviąją rinką First North, kurios operatorė yra vertybinių popierių rinka NASDAQ OMX Ryga. Daugiau informacijos apie „Goldinvest Asset Management“ rasite www.latgold.lv

         Daugiau informacijos:
         Arnis Linde
         Projekto vadovas
         AS “Goldinvest Asset Management”
         Telefonas: +371 22050691
         E-paštas: arnis.linde@latgold.lv
         
         
         Sertifikuotas patarėjas:
         Girts Apsitis
         Valdybos pirmininkas
         “Ardente” Ltd
         Telefonas: +371 29466577
         E-paštas: ardente@ardente.lv