AS “Goldinvest Asset Management” kļuvis par Polijas naudas kaltuves “Mennica Polska S.A.” autorizēto pārstāvi


Rīga, Latvija, 2011-03-23 12:21 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- AS “Goldinvest Asset Management” ir noslēdzis sadarbības līgumu ar Polijas naudas kaltuvi Mennica Polska S.A. Noslēdzot šādu līgumu, AS "Goldinvest Asset Management” ir kļuvis par vienas no prestižākās un pazīstamākās Eiropas naudas kaltuves autorizēto pārstāvi un sadarbības partneri, un tas dos iespēju  piedāvāt plašāku dārgmetāla monētu klāstu saviem klientiem Baltijas un NVS valstīs.

Polijas naudas kaltuve Mennica Polska S.A  dibināta 1766.gadā. To nodibināja Polijas karalis Staņislavs Augusts Poņatovskis ar mērķi, kalt pašas skaistākās monētas Vecajā Kontinentā. Šodien Polijas naudas kaltuve ir vienīgais Polijas Nacionālās Bankas apgrozības un kolekcijas monētu ražotājs. Kaltuve pieņem un izpilda arī pasūtījumus no ārzemju emitentiem un numismātu firmām. Kaltuves produkcija ir daudzkārt apbalvota ar prestižām balvām. Tā piemēram, 2006.gadā tika saņemta balva „Par skaistāko apgrozībā esošo monētu pasaulē - 2 zloti, Ekspo 2005”, starptautiskajā izstādē „Machina Desig”.

Par AS Goldinvest Asset Management:

Goldinvest Asset Management ir dibināts 1997.gadā un darbojas sadzīves un rūpniecisko dārgmetālu uzpirkšanas, pārstrādes un pārdošanas biznesā, kā arī investīciju dārgmetālu (zelts, pallādijs, platīns, sudrabs u.c.) pirkšanas un pārdošanas biznesā. Uzņēmums arī izsniedz aizdevumus pret dārgmetālu ķīlu. Uzņēmumam ir meitas sabiedrība Krievijā, filiāle Lietuvā, kā arī pieder daļas A/S „VEF” un uzņēmumā „VEF Komunikāciju Serviss”. Uzņēmuma akcijas ir iekļautas biržas NASDAQ OMX Riga alternatīvajā akciju tirgū First North. Papildus informācija par „Goldinvest Asset Management”: http://www.latgold.lv/

         Papildus informācija:
         Arnis Linde
         Projektu vadītājs
         AS Goldinvest Asset Management
         Tālrunis: +371 22050691
         e-pasts: arnis.linde@latgold.lv
         
         
         Sertificētais konsultants:
         Ģirts Apsītis
         Valdes priekšsēdētājs
         SIA "Ardente"
         Tālrunis: +371 29466577
         e-pasts: ardente@ardente.lv